Visp sammen melk, egg, mel, bakepulver og salt. Tilsett smeltet smør og visp til en jevn røre. Stek vaflene.
Vafler med mascarpone, fiken, pistasj og honning
Ingredienser
ca 4 porsjoner
Vaffelrøre
3 ½ dl melk
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
50 g smeltet smør, avkjølt
3 ½ dl melk
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
50 g smeltet smør, avkjølt
Topping
250 g mascarpone
3 ss melis
finrevet skall av ½ sitron
1 ts ferskpresset sitronsaft
4 fiken
1 dl hakkede pistasjenøtter
flytende honning
250 g mascarpone
3 ss melis
finrevet skall av ½ sitron
1 ts ferskpresset sitronsaft
4 fiken
1 dl hakkede pistasjenøtter
flytende honning
Visp sammen melk, egg, mel, bakepulver og salt. Tilsett smeltet smør og visp til en jevn røre. Stek vaflene.
Bland mascarpone, melis, sitronskall- og juice. Skjær fiken i båter.
Del hver vaffel i fire deler. Lag små stabler og topp med mascarponekrem, fiken og pistasjnøtter. Drypp over honning.
Bland mascarpone, melis, sitronskall- og juice. Skjær fiken i båter.
Del hver vaffel i fire deler. Lag små stabler og topp med mascarponekrem, fiken og pistasjnøtter. Drypp over honning.