Vafler med mascarpone, fiken, pistasj og honning
Visp sammen melk, egg, mel, bakepulver og salt. Tilsett smeltet smør og visp til en jevn røre. Stek vaflene.

Vafler med mascarpone, fiken, pistasj og honning

Ingredienser

ca 4 porsjoner
Vaffelrøre
3 ½ dl melk
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
50 g smeltet smør, avkjølt
Topping
250 g mascarpone
3 ss melis
finrevet skall av ½ sitron
1 ts ferskpresset sitronsaft
4 fiken
1 dl hakkede pistasjenøtter
flytende honning
Visp sammen melk, egg, mel, bakepulver og salt. Tilsett smeltet smør og visp til en jevn røre. Stek vaflene.
Bland mascarpone, melis, sitronskall- og juice. Skjær fiken i båter.
Del hver vaffel i fire deler. Lag små stabler og topp med mascarponekrem, fiken og pistasjnøtter. Drypp over honning.

Legg igjen en anmeldelse