Emmas Italian Bramble (alkoholfri)4 dl frosne bjørnebær10 einebær 2 dl sukker Saften fra 2 sitroner 1 liten kvist rosmarin IsMineralvannEt lite eple og noen bjørnebær til pynt

Emmas Italian Bramble (alkoholfri)

Ingredienser
4 dl frosne bjørnebær
10 einebær
2 dl sukker
Saften fra 2 sitroner
1 liten kvist rosmarin
Is
Mineralvann
Et lite eple og noen bjørnebær til pynt
Plasser fire lowball-glass i fryseren slik at de frostes.
Ha bjørnebær, einebær og sukker i en kasserolle sammen med en skvett vann.
Varm opp til det småkoker og mos bærene med en visp.
La det småkoke i 15 minutter og fjern det fra varmen, la det avkjøles.
Legg i en blender og bland på høy hastighet til den er jevnt blandet. Sil gjennom en sil.
Skyll blenderen og tilsett sitronsaft og rosmarin og bland i 20 sekunder. Sil og sett til side.
Knus is i blenderen. Pulsere et par ganger slik at den forblir "chunky".
Ta de frostede glassene ut av fryseren og fyll halvparten med knust is.
Fordel jucien i glassene, hell på sitronsaften og en skvett mineralvann.
Topp med knust is. Avslutt med å toppe med en knapp dl bjørnebærreduksjon.
Pynt med en epleskive og litt bjørnebær, server.

Legg igjen en anmeldelse