/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Søtpotetsuppe med kokos
- Hakk løk og hvitløk og rasp ingefæren.

Søtpotetsuppe med kokos

Ingredienser

Til 3-4 porsjoner
2 søtpoteter
1 gul løk
1 fedd hvitløk
1 ss revet ingefær
1/2 grønn chili
6 dl vann
1 ss økologisk grønnsaksbuljong
400 ml kokosfløte (spar litt til servering)
1 ss ferskpresset limesaft
Olje eller smør å steke i
Salt og sort pepper
Topping: Gresskarfrø, finstrimlet chili og kokosfløte
- Hakk løk og hvitløk og rasp ingefæren.
- Skrell søtpotetene og skjær i terninger.
- Stek løk og søtpoteter i oljen/smøret. Tilsett chili og stek i noen minutter til.
- Slå på vann og buljong og la det surre i ca 10 minutter.
- Hell i kokosmelken/fløten og la småkoke i 5-10 minutter til.
- Hell suppen i blenderen og bland jevnt. Hvis den føles for tykk, spe med vann. Smak til med presset lime, salt og pepper.
- Topp med gresskarfrø, finstrimlet chili og kokosfløte

Tips: Tilsett 1 spiseskje gurkemeie i suppen for en ekstra sunn suppe.

Legg igjen en anmeldelse