/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smørdeigstartlette med eple, tyrkisk yoghurt og granola
Forvarm ovnen til 200 grader.Skrell og kjerne ut eplet. Del det og skjær i skiver.Skjær hver butterdeigsplate i to firkanter. Kjevle ut litt. Legg på et stekebrett dekket med bakepapir. Riv mandelmassen og legg litt midt på hvert butterdeig. Pensle kantene med pisket egg. Legg epleskivene på butterdeigen og dryss over litt sukker.Stek tartlettene i ovnen i ca 15 minutter eller til de er gyldenbrune.Visp sammen yoghurt og vaniljesukker. Legg en klikk yoghurt på hver tartlette, drypp over honning og dryss over granola. Server umiddelbart.

Smørdeigstartlette med eple, tyrkisk yoghurt og granola

Ingredienser

2 frosne butterdeigsplater på 85-100g
1 eple
50 g mandelmasse
1 egg, lett pisket
ca 2 ts sukker
2 dl tyrkisk eller russisk yoghurt
2 ts vaniljesukker
2 ss honning
1 dl granola
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrell og kjerne ut eplet. Del det og skjær i skiver.
Skjær hver butterdeigsplate i to firkanter. Kjevle ut litt. Legg på et stekebrett dekket med bakepapir. Riv mandelmassen og legg litt midt på hvert butterdeig. Pensle kantene med pisket egg. Legg epleskivene på butterdeigen og dryss over litt sukker.
Stek tartlettene i ovnen i ca 15 minutter eller til de er gyldenbrune.
Visp sammen yoghurt og vaniljesukker. Legg en klikk yoghurt på hver tartlette, drypp over honning og dryss over granola. Server umiddelbart.

Legg igjen en anmeldelse