
Fremgangsmåte1. Hakk rekene grovt. Bland med øvrige ingredienser til rekefyllet. La den stå avkjølt så lenge.2. Hakk opp både den kaldrøkte og varmrøkte laksen.3. Visp creme fraichen tykk og finhakk løk og gressløk.4. Bland alle ingrediensene til laksefyllet og stett også denne til avkjøling.5. Visp opp creme fraichen til å dekke kaken med. Bland med osten.6. Skiv agurken tynt med mandolin. Legg deretter på et lag med laks, et reke, et laks og så brer du creme fraiche rundt.7. Dekorer med agurk, reker, dill og gressløk.
Smørbrødkake med varmrøkt laks, reker, asparges & mascarpone

Ingredienser
REKEFYLL
2 dl reker, pillede
100 g mascarpone
1 ss majones
3 ss steinbitsrom
1 sitron, zest + 1 ts saft
1 dl finhakket dill
1 nype cayennepepper
Salt
Svart pepper
LAKSEFYLL
150 g varmrøkt laks
2 skiver kaldrøkt laks
2 ss kapers
1 dl Crème fraiche
1 dl kremkost
1/2 rødløk
1 dl gressløk
2 agurker
8 stk hvetekaker (polarbrød, små tykke)
Fremgangsmåte
1. Hakk rekene grovt. Bland med øvrige ingredienser til rekefyllet. La den stå avkjølt så lenge.
2. Hakk opp både den kaldrøkte og varmrøkte laksen.
3. Visp creme fraichen tykk og finhakk løk og gressløk.
4. Bland alle ingrediensene til laksefyllet og stett også denne til avkjøling.
5. Visp opp creme fraichen til å dekke kaken med. Bland med osten.
6. Skiv agurken tynt med mandolin. Legg deretter på et lag med laks, et reke, et laks og så brer du creme fraiche rundt.
7. Dekorer med agurk, reker, dill og gressløk.