Shakshuka med grillet brød
Hakk gul løk og hvitløk. Stek løken myk i olivenolje, gjerne i en støpejernspanne.

Shakshuka med grillet brød

Ingredienser

2 porsjoner
1 gul løk
1 hvitløksfedd
1 ss spiskummen
1 ts paprikakrydder
1 ts cayennepepper
1 chili eller 1 ts chiliflakes
Salt og pepper
1 boks knuste tomater
1 dl vann
2 egg
1/2 krukke koriander 
Brød
Hakk gul løk og hvitløk. Stek løken myk i olivenolje, gjerne i en støpejernspanne.
Krydre løken med spisskummen, paprikakrydder, cayennepepper, chili, salt og pepper.
Tilsett 1 boks knuste tomater og 1 dl vann. La det surre i 5 minutter.
Lag et lite "hull" i sausen ved hjelp av en tresleiv, knekk egget i hullet og la det steke helt.
Topp med koriander eller persille.
Server med ristet brød.

Legg igjen en anmeldelse