/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

SafransconesTil 6 porsjoner6 dl hvetemel3 ts bakepulver1/5 g safran (ta mindre hvis du ikke ønsker så mye safransmak)2 krm salt100 g smør eller margarin3 dl melk
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 250°C.2. Bland hvetemel, bakepulver, safran og salt i en bakebolle. Finfordel smør eller margarin i melblandingen.3. Tilsett melk og rør raskt sammen til en deig4. Legg 6 boller eller en lengde på et stekebrett med bakepapir. Nagg bollene med en gaffel.5. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.

Safranscones

Safran gir en unik og fortryllende aroma til en klassisk favoritt - scones. Safranscones er en deilig variasjon av det tradisjonelle bakverket, og denne oppskriften vil vise deg hvordan du enkelt kan lage disse delikate godbitene som vil glede smaksløkene og imponere gjestene dine.
Safranscones
Ingredienser
Til 6 porsjoner

6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1/5 g safran (ta mindre hvis du ikke ønsker så mye safransmak)
2 krm salt
100 g smør eller margarin
3 dl melk

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 250°C.
2. Bland hvetemel, bakepulver, safran og salt i en bakebolle. Finfordel smør eller margarin i melblandingen.
3. Tilsett melk og rør raskt sammen til en deig
4. Legg 6 boller eller en lengde på et stekebrett med bakepapir. Nagg bollene med en gaffel.
5. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.

Legg igjen en anmeldelse