1 brett300 g finhakket melkesjokolade50 g ristede og hakkede pistasjenøtter1 ss frysetørkede bringebærBringebærpulverSkallet fra 1 revet limeSlik gjør du1. Smelt 100 g av sjokoladen. Ta skålen fra kasserollen og legg i resten av sjokoladen. Rør rundt til den har smeltet.2. Bre ut sjokoladen ganske tynt på et brett med bakepapir. Strø over pistasjenøtter og frysetørkede bringebær.3. Pudre over bringebærpulver og riv over limeskall.4. Bryt knekket i passelige store biter.
Melkesjokoladeknekk

Ingredienser
1 brett
300 g finhakket melkesjokolade
50 g ristede og hakkede pistasjenøtter
1 ss frysetørkede bringebær
Bringebærpulver
Skallet fra 1 revet lime
Slik gjør du
1. Smelt 100 g av sjokoladen. Ta skålen fra kasserollen og legg i resten av sjokoladen. Rør rundt til den har smeltet.
2. Bre ut sjokoladen ganske tynt på et brett med bakepapir. Strø over pistasjenøtter og frysetørkede bringebær.
3. Pudre over bringebærpulver og riv over limeskall.
4. Bryt knekket i passelige store biter.







