Gir ca 8 kjærligheter per sjokoladesmakHVITE ROCKY ROAD-KJÆRLIGHETER300 g hvit sjokoladeRafaeloFrystørkede bringebærRistede og saltede mandlerLYSE ROCKY ROAD-KJÆRLIGHETER300 g melkesjokoladeMarshmallowsDumleRistede og saltede peanøtterMØRKE ROCKY ROAD-KJÆRLIGHETER300 g mørk sjokoladeNonstopSalte kringlerSmulede pepperkakerSlik gjør du1. Start med å temperere sjokoladen for respektive kjærlighet.Hvit sjokolade
Lys sjokolade
Mørk sjokolade2. Dekk tre stekebrett eller brett som får plass i kjøleskapet med bakepapir. Plasser ut kjærlighetpinner i en sirkel på brettet slik at kjærlighetpinnene peker innover.3. Hell sjokoladen på brettet slik at minst 1/3 av hver kjærlighetpinne dekkes i sjokolade.4. Grovhakk all toppingen til respektive sjokoladesmak og strø det over sjokoladen.5. Sett inn brettene i kjøleskapet for å stivne, ca 1 time, før du bryter dem opp til kjærligheter.
Rocky Road-kjærligheter

Ingredienser
Gir ca 8 kjærligheter per sjokoladesmak
HVITE ROCKY ROAD-KJÆRLIGHETER
300 g hvit sjokolade
Rafaelo
Frystørkede bringebær
Ristede og saltede mandler
LYSE ROCKY ROAD-KJÆRLIGHETER
300 g melkesjokolade
Marshmallows
Dumle
Ristede og saltede peanøtter
MØRKE ROCKY ROAD-KJÆRLIGHETER
300 g mørk sjokolade
Nonstop
Salte kringler
Smulede pepperkaker
Slik gjør du
1. Start med å temperere sjokoladen for respektive kjærlighet.
Hvit sjokolade
Grovhakk den hvite sjokoladen i mindre biter og legg halvparten av sjokoladen i en varmebestandig skål over et vannbad. Smelt mens du rører. Når sjokoladen når 40 grader tar du bort skålen fra varmen og tilsetter resten av sjokoladen. Rør hele tiden til temperaturen synker til 26 grader. Deretter varmer du opp igjen sjokoladen til 28 grader over et vannbad.
Grovhakk den hvite sjokoladen i mindre biter og legg halvparten av sjokoladen i en varmebestandig skål over et vannbad. Smelt mens du rører. Når sjokoladen når 40 grader tar du bort skålen fra varmen og tilsetter resten av sjokoladen. Rør hele tiden til temperaturen synker til 26 grader. Deretter varmer du opp igjen sjokoladen til 28 grader over et vannbad.
Lys sjokolade
Grovhakk den lyse sjokoladen i mindre biter og legg halvparten av sjokoladen i en varmebestandig skål over et vannbad. Smelt mens du rører. Når sjokoladen når 45 grader tar du bort skålen fra varmen og tilsetter resten av sjokoladen. Rør hele tiden til temperaturen synker til 27 grader. Deretter varmer du opp igjen sjokoladen til 30 grader over et vannbad.
Grovhakk den lyse sjokoladen i mindre biter og legg halvparten av sjokoladen i en varmebestandig skål over et vannbad. Smelt mens du rører. Når sjokoladen når 45 grader tar du bort skålen fra varmen og tilsetter resten av sjokoladen. Rør hele tiden til temperaturen synker til 27 grader. Deretter varmer du opp igjen sjokoladen til 30 grader over et vannbad.
Mørk sjokolade
Grovhakk den mørke sjokoladen i mindre biter og legg halvparten av sjokoladen i en varmebestandig skål over et vannbad. Smelt mens du rører. Når sjokoladen når 50 grader tar du bort skålen fra varmen og tilsetter resten av sjokoladen. Rør hele tiden til temperaturen synker til 28 grader. Deretter varmer du opp igjen sjokoladen til 32 grader over et vannbad.
Grovhakk den mørke sjokoladen i mindre biter og legg halvparten av sjokoladen i en varmebestandig skål over et vannbad. Smelt mens du rører. Når sjokoladen når 50 grader tar du bort skålen fra varmen og tilsetter resten av sjokoladen. Rør hele tiden til temperaturen synker til 28 grader. Deretter varmer du opp igjen sjokoladen til 32 grader over et vannbad.
2. Dekk tre stekebrett eller brett som får plass i kjøleskapet med bakepapir. Plasser ut kjærlighetpinner i en sirkel på brettet slik at kjærlighetpinnene peker innover.
3. Hell sjokoladen på brettet slik at minst 1/3 av hver kjærlighetpinne dekkes i sjokolade.
4. Grovhakk all toppingen til respektive sjokoladesmak og strø det over sjokoladen.
5. Sett inn brettene i kjøleskapet for å stivne, ca 1 time, før du bryter dem opp til kjærligheter.













