/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kremet høstrisotto130 g skogsjampinjonger 100 g gul løk100 g kantareller120 g risottoris50 ml rødvin700 ml buljong30 g smør50 g parmesanPersille
Fremgangsmåte1. Hakk skogsjampinjonger og løk i små biter. Legg skogsjampinjongene og løken i en varm stekepanne sammen med litt smør og la det steke seg til. Hakk deretter kantarellene i litt større biter og legg dem i stekepannen. Stek alt på middels varme i ca åtte minutter.2. Når alt har fått litt farge, hell i risen og la den steke med en liten stund. Tilsett deretter 50g rødvin og la det redusere.3. Kok opp buljong i en kasserolle på siden. Ta fram en suppesleiv og øs ned buljongen i stekepannen, en sleiv om gangen. La det sakte redusere og tilsett mer etter behov. Følg instruksjonene på risottopakken, pass på slik at det ikke er for mye buljong i pannen og sørg for at det er kremet. Smak av etterhvert, til risen er tilberedt.4. Når risen er ferdig, slå av komfyren og tilsett smør, persille og parmesan.5. Server med en gang!

Kremet høstrisotto

Kremet høstrisotto
Ingredienser
130 g skogsjampinjonger
100 g gul løk
100 g kantareller
120 g risottoris
50 ml rødvin
700 ml buljong
30 g smør
50 g parmesan
Persille

Fremgangsmåte

1. Hakk skogsjampinjonger og løk i små biter. Legg skogsjampinjongene og løken i en varm stekepanne sammen med litt smør og la det steke seg til. Hakk deretter kantarellene i litt større biter og legg dem i stekepannen. Stek alt på middels varme i ca åtte minutter.
2. Når alt har fått litt farge, hell i risen og la den steke med en liten stund. Tilsett deretter 50g rødvin og la det redusere.
3. Kok opp buljong i en kasserolle på siden. Ta fram en suppesleiv og øs ned buljongen i stekepannen, en sleiv om gangen. La det sakte redusere og tilsett mer etter behov. Følg instruksjonene på risottopakken, pass på slik at det ikke er for mye buljong i pannen og sørg for at det er kremet. Smak av etterhvert, til risen er tilberedt.
4. Når risen er ferdig, slå av komfyren og tilsett smør, persille og parmesan.
5. Server med en gang!

Legg igjen en anmeldelse