/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Shakshuka med grillet brødFor 2 porsjoner1 gul løk1 hvitløksfedd1 ss spiskummen1 ts paprikakrydder1 ts cayennepepper1 chili eller 1 ts chiliflakesSalt og pepper1 boks knuste tomater1 dl vann2 egg1/2 krukke koriander Brød
Fremgangsmåte:Hakk gul løk og hvitløk. Stek løken myk i olivenolje, gjerne i en støpejernspanne. Krydre løken med spisskummen, paprikakrydder, cayennepepper, chili, salt og pepper. Tilsett 1 boks knuste tomater og 1 dl vann. La det surre i 5 minutter. Lag et lite "hull" i sausen ved hjelp av en tresleiv, knekk egget i hullet og la det steke helt. Topp med koriander eller persille. Server med ristet brød.

Shakshuka med grillet brød

Lag den autentiske og smaksrike retten Shakshuka med grillet brød, som vil fortrylle smaksløkene. Nyt den perfekte kombinasjonen av krydret tomatsaus, perfekt stekte egg og deilige urter. Serveres med sprøtt grillet brød for å oppnå en komplett smaksopplevelse. Prøv vår populære oppskrift og ta dine brunch- eller middagsopplevelser til nye høyder!
Shakshuka med grillet brød
Ingredienser
For 2 porsjoner

1 gul løk
1 hvitløksfedd
1 ss spiskummen
1 ts paprikakrydder
1 ts cayennepepper
1 chili eller 1 ts chiliflakes
Salt og pepper
1 boks knuste tomater
1 dl vann
2 egg
1/2 krukke koriander
Brød

Fremgangsmåte:

  1. Hakk gul løk og hvitløk. Stek løken myk i olivenolje, gjerne i en støpejernspanne.

  2. Krydre løken med spisskummen, paprikakrydder, cayennepepper, chili, salt og pepper.

  3. Tilsett 1 boks knuste tomater og 1 dl vann. La det surre i 5 minutter.

  4. Lag et lite "hull" i sausen ved hjelp av en tresleiv, knekk egget i hullet og la det steke helt.

  5. Topp med koriander eller persille.

  6. Server med ristet brød.

Legg igjen en anmeldelse