
Fremgangsmåte:Hakk gul løk og hvitløk. Stek løken myk i olivenolje, gjerne i en støpejernspanne.
Krydre løken med spisskummen, paprikakrydder, cayennepepper, chili, salt og pepper.
Tilsett 1 boks knuste tomater og 1 dl vann. La det surre i 5 minutter.
Lag et lite "hull" i sausen ved hjelp av en tresleiv, knekk egget i hullet og la det steke helt.
Topp med koriander eller persille.
Server med ristet brød.
Shakshuka med grillet brød
Lag den autentiske og smaksrike retten Shakshuka med grillet brød, som vil fortrylle smaksløkene. Nyt den perfekte kombinasjonen av krydret tomatsaus, perfekt stekte egg og deilige urter. Serveres med sprøtt grillet brød for å oppnå en komplett smaksopplevelse. Prøv vår populære oppskrift og ta dine brunch- eller middagsopplevelser til nye høyder!

Ingredienser
For 2 porsjoner
1 gul løk
1 hvitløksfedd
1 ss spiskummen
1 ts paprikakrydder
1 ts cayennepepper
1 chili eller 1 ts chiliflakes
Salt og pepper
1 boks knuste tomater
1 dl vann
2 egg
1/2 krukke koriander
Brød
Fremgangsmåte:
- Hakk gul løk og hvitløk. Stek løken myk i olivenolje, gjerne i en støpejernspanne.
- Krydre løken med spisskummen, paprikakrydder, cayennepepper, chili, salt og pepper.
- Tilsett 1 boks knuste tomater og 1 dl vann. La det surre i 5 minutter.
- Lag et lite "hull" i sausen ved hjelp av en tresleiv, knekk egget i hullet og la det steke helt.
- Topp med koriander eller persille.
- Server med ristet brød.