/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klassisk ostefondue4 porsjonerCa. 600 gram revet ost, gjerne en blanding av emmentaler og gruyère1 hvitløksbåt3 dl hvitvin1 ss maizenaredningSaltHvitpepperEvt. MuskatnøttEvt. Sitronjuice
Fremgangsmåte1. Gni inn fonduegrytens bunn og vegger med en delt hvitløksbåt. 2. Bland den rivne osten med en spiseskje maizena. 3. Varm opp vinen i gryten på middels varme, straks før det begynner å boble senker du til lav varme. Tilsett revet ost samtidigt som du rører rundt. 4. Når osten er helt smeltet og du har en jevn, fin masse krydrer du med litt salt og hvitpepper. Hvis du ønsker kan du i tillegg addere noen dråper sitronjuice og/eller litt ferskrevet muskatnøtt.

Klassisk ostefondue

Oppdag den ultimate klassiske ostefondue oppskriften! Denne oppskriften kombinerer smeltet ost, hvitløk og vin til en uimotståelig blanding av smaker. Perfekt for sosiale sammenkomster eller koselige kvelder hjemme. Utforsk våre trinnvise instruksjoner og nyt en autentisk sveitsisk matopplevelse med vår ostefondue oppskrift.
Klassisk ostefondy
Ingredienser
4 porsjoner
Ca. 600 gram revet ost, gjerne en blanding av emmentaler og gruyère
1 hvitløksbåt
3 dl hvitvin
1 ss maizenaredning
Salt
Hvitpepper
Evt. Muskatnøtt
Evt. Sitronjuice

Fremgangsmåte

1. Gni inn fonduegrytens bunn og vegger med en delt hvitløksbåt.
2. Bland den rivne osten med en spiseskje maizena.
3. Varm opp vinen i gryten på middels varme, straks før det begynner å boble senker du til lav varme. Tilsett revet ost samtidigt som du rører rundt.
4. Når osten er helt smeltet og du har en jevn, fin masse krydrer du med litt salt og hvitpepper. Hvis du ønsker kan du i tillegg addere noen dråper sitronjuice og/eller litt ferskrevet muskatnøtt.

Legg igjen en anmeldelse