Klassisk Raclette100 gram racletteost per personValgfritt tilbehør, som for eksempel:Kokte delikatessepoteterCornichonsSyltet løkLufttørket skinkeRødløkSkivede sjampinjongerLandbrød eller baguette
Instruksjoner:Det fine med raclette er at det er superenkelt - det er mer et rituale enn en oppskrift.Plasser raclettejernet ditt midt på bordet, sett det på, smelt osten og hell over tilbehøret ditt.Hvis du vil, kan du også bruke toppen til å steke kjøttbiter, holde potetene varme eller steke grønnsaker.

Klassisk Raclette

Indgredienser
100 gram racletteost per person
Valgfritt tilbehør, som for eksempel:
Kokte delikatessepoteter
Cornichons
Syltet løk
Lufttørket skinke
Rødløk
Skivede sjampinjonger
Landbrød eller baguette

Instruksjoner:

Det fine med raclette er at det er superenkelt - det er mer et rituale enn en oppskrift.
  1. Plasser raclettejernet ditt midt på bordet, sett det på, smelt osten og hell over tilbehøret ditt.
  2. Hvis du vil, kan du også bruke toppen til å steke kjøttbiter, holde potetene varme eller steke grønnsaker.

Legg igjen en anmeldelse