/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Superrask kimchiFor 1 liter1 kg salatkål3/4 dl salt2 ss chilipepper (i pulverform) 1 1/2 ss asiatisk fiskesaus2-3 hvitløksfedd2 ss ingefær2 dl purreløk2 ts strøsukker
Fremgangsmåte1. Skjær kålen i brede strimler.2. Skyll kålen og legg den i en større skål. Strø over saltet og bland rundt. Dekk over med bakeduk og la stå cirka 4-5 timer i romtemperatur. Etter halve tiden kan du forsiktig røre rundt litt igjen.3. Skyll av kålen nøye og la den renne av. Sørg for å klemme ut alt vannet nøye.4. Bland chilipepper, fiskesaus, hvitløk, ingefær, purreløk og sukker i en skål. Legg i kålen og rør rundt slik at alt blandes ordentlig. Tilsett mer sukker eller salt om det ønskes etter smak.5. Nå lar du kimchien din hvile et par timer slik at smakene rekker å sette seg. Server og nyt den fersk!TIPS!

Superrask kimchi

Prøv å lage en krydret og sunn boost med superrask kimchi fra oss på Cervera.
Denne smaksrike och fermenterte koreanske retten er ikke bare enkel å lage, men tar også kort tid å forberede. Kimchi er laget av salatkål som fermenteres med en kombinasjon av salt, chilipepper, asiatisk fiskesaus og andre spennende smaker.
Servera den som et smakrikt tilbehør til dine favorittasiatiske retter eller som et sunt og krydret tilegg til salater og wraps.
Gi deg selv en smaksopplevelse utover det vanlige med denne raske og smaksrike kimchi fra Cervera.
Kimchi
Ingredienser
For 1 liter

1 kg salatkål
3/4 dl salt
2 ss chilipepper (i pulverform)
1 1/2 ss asiatisk fiskesaus
2-3 hvitløksfedd
2 ss ingefær
2 dl purreløk
2 ts strøsukker

Fremgangsmåte

1. Skjær kålen i brede strimler.
2. Skyll kålen og legg den i en større skål. Strø over saltet og bland rundt. Dekk over med bakeduk og la stå cirka 4-5 timer i romtemperatur. Etter halve tiden kan du forsiktig røre rundt litt igjen.
3. Skyll av kålen nøye og la den renne av. Sørg for å klemme ut alt vannet nøye.
4. Bland chilipepper, fiskesaus, hvitløk, ingefær, purreløk og sukker i en skål. Legg i kålen og rør rundt slik at alt blandes ordentlig. Tilsett mer sukker eller salt om det ønskes etter smak.
5. Nå lar du kimchien din hvile et par timer slik at smakene rekker å sette seg. Server og nyt den fersk!
TIPS! Vil du ha ytterligere smakforhøyer kan du rive ned ca 10 cm reddik!

Legg igjen en anmeldelse