Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Høstlig kjøttgryte med potetFor 4 personer2 stk rødløk2 stk sjalottløk2 stk gulrøtter1 paprika1 kg potet1 ss tomatpuré800g ytrelårfilé (biff)En håndfull feferoniEn håndfull haricots verts500 ml buljong
Fremgangsmåte1. Del rødløk og sjalottløk i mindre biter. Legg dem deretter i støpejernsgryten på middels varme med litt smør. Stek løken til den begynner å mykne.2. Etter ca 5 min, del gulrot, paprika og feferoni og legg i gryten. Stek til det har fått litt farge. Legg over løk, paprika, feferoni og gulrot på en tallerken på siden.3. Del opp kjøttet i grytebiter og legg dem i gryten og sett på høy varme. Ha i litt smør og stek kjøttet i omganger slik at det får godt med farge.4. Når kjøttet er stekt, hell i alt kjøtt, grønnsakene og løken i gryten. Ha i en spiseskje tomatpuré og rør godt rundt. La det stekes i ca 4 min for å få bort den rå smaken av puréen.5. Fyll deretter på med 500 ml buljong og legg i haricots verts. La det begynne å koke. Når det koker, senker du varmen og setter på lokket. La dette koke i ca 1 time.6. Etter 1 time, ta av lokket og la det koke i ca 1 time til uten lokk.7. Etter ca 30 minutter, ta fram en ny kasserolle og kok opp vann. Skrell deretter potetene og legg potetene i kasserollen.8. Server og nyt!

Høstlig kjøttgryte med potet

Image
Ingredienser
For 4 personer

2 stk rødløk
2 stk sjalottløk
2 stk gulrøtter
1 paprika
1 kg potet
1 ss tomatpuré
800g ytrelårfilé (biff)
En håndfull feferoni
En håndfull haricots verts
500 ml buljong

Fremgangsmåte

1. Del rødløk og sjalottløk i mindre biter. Legg dem deretter i støpejernsgryten på middels varme med litt smør. Stek løken til den begynner å mykne.
2. Etter ca 5 min, del gulrot, paprika og feferoni og legg i gryten. Stek til det har fått litt farge. Legg over løk, paprika, feferoni og gulrot på en tallerken på siden.
3. Del opp kjøttet i grytebiter og legg dem i gryten og sett på høy varme. Ha i litt smør og stek kjøttet i omganger slik at det får godt med farge.
4. Når kjøttet er stekt, hell i alt kjøtt, grønnsakene og løken i gryten. Ha i en spiseskje tomatpuré og rør godt rundt. La det stekes i ca 4 min for å få bort den rå smaken av puréen.
5. Fyll deretter på med 500 ml buljong og legg i haricots verts. La det begynne å koke. Når det koker, senker du varmen og setter på lokket. La dette koke i ca 1 time.
6. Etter 1 time, ta av lokket og la det koke i ca 1 time til uten lokk.
7. Etter ca 30 minutter, ta fram en ny kasserolle og kok opp vann. Skrell deretter potetene og legg potetene i kasserollen.
8. Server og nyt!