/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grønnsakspanne
- Tine edamamebønnene.

Grønnsakspanne

Ingredienser

Til 2 porsjoner
2 vårløk
2 fedd hvitløk
Grønnkål
Asparges
Edamame bønner
1 pakke kikerter
1 pakke halloumi
1 skvett eplecidereddik
Salt + nykvernet sort pepper
Smør / olje å steke i
Topping: Solsikkefrø og sesamfrø
- Tine edamamebønnene.
- Strimle vårløken og hakk hvitløk.
- Skjær halloumi i terninger.
- Stek vårløk, hvitløk og halloumi i olje/smør i en stekepanne. Inn med hakket grønnkål, asparges, edamamebønner og en skvett eplecidereddik. La alt være passelig mykt og smak til med salt og nykvernet sort pepper.
- Topp med solsikkefrø og sesamfrø.
Tips: Stek solsikkefrøene i en varm panne uten fett (snu ofte så de ikke brenner). Smakene kommer mye bedre frem!

Legg igjen en anmeldelse