Grillet potet med sumak
Legg potetene i en sous vide ved 85 ° C i 1 time. Eller forkok som vanlig på komfyren.

Grillet potet med sumak

Ingredienser

Poteter og grillet kjøtt er en god kombinasjon som blir enda bedre med denne oppskriften. Grill potetene og krydre dem med sumak som gjør grillmaten enda bedre.
Sumak er et litt syrlig krydder som ofte brukes i forskjellige retter fra Midtøsten. Gjerne i marinader eller yoghurtdressinger. Vi valgte å bruke den til å forbedre en sommerlig grillpotet.
For 4 personer
800g ferske delikatessepoteter
Olivenolje
Sumak
Salt
Pepper
Hakket persille
Legg potetene i en sous vide ved 85 ° C i 1 time. Eller forkok som vanlig på komfyren.
Legg potetene på grillen i noen minutter. Snu dem og ta dem opp i en bolle.
Mos lett med en gaffel, slik at hver potet åpner seg lett. Drypp over olivenolje og smak til med sumak. Salte og peppre og dryss over litt hakket persille.
Server med valgfritt grillet protein og litt grønnsaker.

Legg igjen en anmeldelse