/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sprø chévrepizza med grønnkålschips, tørkede tranebær og honning
Festens store favoritt. Denne raske snacksen til velkomstdrinken pleier å få så mange komplimenter. For bortsett fra å være salt, søt og sprø, er den også så himmelsk vakker og lett å både lage og spise. 1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la de tine ved romtemperatur i ca 30 minutter. Legg platene på en stekeplate og stikk bunnen grundig med en gaffel. Smør på crème fraîche i midten og sett inn i ovnen på 200 grader i 10 minutter.2. Ta ut og smuldre deretter chevre, grønnkål og valnøtter over. Drypp olivenolje over, salt og pepper og sett i ovnen i ytterligere 10 minutter til de har en fin farge og er stekt i bunnen.3. Ta ut og sjekk om du er usikker. Ta ut. Drypp over honning. Hakkede valnøtter og hakkede tørkede tyttebær. Skjær i biter og imponer gjestene.

Sprø chévrepizza med grønnkålschips, tørkede tranebær og honning

Ingredienser

For 10 personer
400 butterdeig, fryst i plater om cirka 4-5 st
1 boks creme fraiche
180 g chèvre i rull
150 g grønnkål, oppskjært
1 dl tørkede tranebær
1 dl valnøtter
1 ss olivenolje
2 ss flytende honning
Salt og svartpepper
Festens store favoritt. Denne raske snacksen til velkomstdrinken pleier å få så mange komplimenter. For bortsett fra å være salt, søt og sprø, er den også så himmelsk vakker og lett å både lage og spise.

Gjør dette:
1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la de tine ved romtemperatur i ca 30 minutter. Legg platene på en stekeplate og stikk bunnen grundig med en gaffel. Smør på crème fraîche i midten og sett inn i ovnen på 200 grader i 10 minutter.
2. Ta ut og smuldre deretter chevre, grønnkål og valnøtter over. Drypp olivenolje over, salt og pepper og sett i ovnen i ytterligere 10 minutter til de har en fin farge og er stekt i bunnen.
3. Ta ut og sjekk om du er usikker. Ta ut. Drypp over honning. Hakkede valnøtter og hakkede tørkede tyttebær. Skjær i biter og imponer gjestene.

Legg igjen en anmeldelse