Entrecôte med rosmarin og hvitløk
- Varm opp steinen gradvis til ca 220 ° C.

Entrecôte med rosmarin og hvitløk

Ingredienser

Til 2 porsjoner
2 skiver entrecôte av høyeste kvalitet, på 200 g
4 kvister fersk rosmarin
3-4 fedd hvitløk
Olivenolje, ekstra vigin
Nykvernet sort pepper
- Varm opp steinen gradvis til ca 220 ° C.
- Knus hvitløksfeddene med bladet til en kokkekniv og gni inn saltsteinen med feddene. Bank hele rosmarinkvister med baksiden av kniven. Legg dem på steinen og drypp på 1 ss olivenolje.
- Stekt det opp litt og legg deretter på kjøttstykkene. Peppre mye og la det steke i ca 4 minutter per side. Ingen salt er nødvendig.
- Serveres med en nydelig grønn bistrosalat, lett kledd med olje og sitron, salt og pepper.

Legg igjen en anmeldelse