![Blåmuggostrøre på pumpernickel](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/8fc6f80a70c7400866b6aae263b5c14cb6782be8-600x450.jpg)
Fremgangsmåte1. Smelt stilton/blåmuggost på svak varme i en kasserolle slik at den smelter og blir jevn. La den avkjøles.2. Bland cream cheese med blåmuggosten i en skål.3. Plasser ut pumpernicklene på et oppleggingsfat. Sprøyt ut blåmuggostrøren. Legg på en skive fersk fiken og ringle tilslutt over honningen.
Blåmuggostrøre på pumpernickel
![Blåmuggostrøre på pumpernickel](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/8fc6f80a70c7400866b6aae263b5c14cb6782be8-600x450.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Ingredienser
Antall: ca 20 stk
Tid: 30 minutter
1 pk pumpernickel, ca 20 stk
Ca 250 gram stilton/blåmuggost
Ca 350 g philadelfia crème cheese (light)
3-4 ferske fiken i skiver
Flytende honning
Fremgangsmåte
1. Smelt stilton/blåmuggost på svak varme i en kasserolle slik at den smelter og blir jevn. La den avkjøles.
2. Bland cream cheese med blåmuggosten i en skål.
3. Plasser ut pumpernicklene på et oppleggingsfat. Sprøyt ut blåmuggostrøren. Legg på en skive fersk fiken og ringle tilslutt over honningen.