/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Iskremmaskin best i test

En iskremmaskin gir deg mulighet til å enkelt lage kremet og smaksrik iskrem hjemme. Eksperimentere med uendelige smakskombinasjoner og by gjestene dine på en imponerende dessert. Vi på Cervera forstår at det kan være vanskelig å finne den beste iskremmaskinen. Derfor har vi samlet våre prisbelønte iskremmaskiner som har vunnet utmerkelsen best i test og flere andre kundefavoritter.
Iskremmaskin best i test
Iskremmaskin best i test

Finn den beste iskremmaskinen for deg

Oppdag hemmeligheten bak perfekt hjemmelaget iskrem med vår samling av best i test vinnende iskremmaskiner! Det er en rekke ulike modeller på markedet - fra alternativer med kompressor som kjøler ned iskremblandingen din med en gang, til modeller med frysebeholder som krever forkjøling. Med en iskremmaskin kan du raskt og enkelt skape kremet og smaksrik is etter dine preferenser. Utforsk friheten med å skape akkurat det du ønsker, eksperimentere med uendelige smakskombinasjoner for å skape den beste iskremen etter dine preferenser. Her finner du en samling av best i test vinnende iskremmaskiner for at du enkelt skal finne den beste iskremmaskinen for deg.
Wilfa iskremmaskin - besta iskremmaskinen 2024

Wilfa - Iskremmaskin Vanilla 1,5L ICMS-C15

- Best i test i følge svenske Test.se 2024!
- Toppkarakter av svenske Prisjakt 2024!
- Best i test i følge Dinside.no 2020!
Wilfa ICMS-C15 iskremmaskin er prisbelønt for sin store kapasitet, raske kjøleprosess og jevne temperatur. Takket være den helautomatiske kompressoren fryser ingrediensene under omrøring. Maskinen holder en jevn temperatur under hele prosessen, det minimerer risikoen for iskrystaller som resulterer i en perfekt kremet iskrem. Når iskremen er ferdig holdes den kald under ytterligere 60 minutter. Med toppkarakter av Cerveras kunder er dette den beste iskremmaskinen for alle iskremelskere.

Sage - The Smart Scoop Iskremmaskin

- Toppkarakter av svenske Prisjakt 2024!
- Best i test i følge Testjakt.no 2024!
Sage iskremmaskin kommer med 12 praktiske innstillinger - enten du foretrekker sorbet, frozen yoghurt eller gelato så har Sage et program for deg. Selvfølgelig kan du styre hele prosessen selv hvis du heller foretrekker det. Maskinen er innstilt på - 30 grader for å gi iskremen et kremet og jevnt resultat. Når iskremen er ferdig kan Sage iskremmaskin holde den kald i hele 3 timer.
Krups iskremmaskin - beste iskremmaskinen 2024

Krups - Perfect Mix Gvs241 Iskremmaskin 1,6L

- Favoritt hos Produkteksperter.no 2024!
- Toppkarakter av svenske Prisjakt 2024!
Krups iskremmaskin har fått toppkarakter takket være sin brukervennlighet, kremete resultat og lave pris. Iskremmaskinen har ingen krompressor, i stedet fryser du ned miksebollen i et døgn før bruk. Tross dette blir resultatet kremet uten noen store iskrystaller. Maskinen gir fra sig et lydsignal når iskremen er klar, deretter slås den automatisk av. Denne iskremmaskin er for deg som ønsker en mindre maskin til en god pris uten å kompromisse med resultatet.