/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Best i test kjøkkenmaskin

Leter du etter den ultimate kjøkkenmaskinen som forvandler kjøkkenet ditt til et sted for kreativ matlaging og baking? En kjøkkenmaskin er din beste medhjelper på kjøkkenet, uansett om det handler om å vispe krem eller kna deig. På Cervera forstår vi vekten av å velge en kjøkkenassistent som både er kvalitativ og en vakker detalj på kjøkkenet. For at du enklere skal kunne velge den beste kjøkkenmaskinen har vi samlet våre mest populære kjøkkenmaskiner som alle har vunnet utmerkelsen best i test.
Best i test kjøkkenmaskin
Best i test kjøkkenmaskin

Finn den beste kjøkkenmaskinen

Forvandle matlagingen og bakingen til en kreativ prosess med en kjøkkenmaskin. Denne allsidige assistenten kan gjøre alt fra å piske krem til å elte den perfekte pizzadeigen. For å få mest mulig ut av din nye kjøkkenmaskin, finnes det flere praktiske tilbehør å kjøpe, som blender, rivjern og kjøttkvern. Å finne den beste kjøkkenassistenten kan virke utfordrende, med et stort utvalg av modeller med ulike funksjoner og tilbehør. Vi hos Cervera hjelper deg med å navigere gjennom disse overveielsene for å finne den beste kjøkkenmaskinen for deg. Her har vi samlet best i test-vinnende kjøkkenmaskiner og flere kundefavoritter.
Beige kjøkkenmaskin fra Kitchenaid - best i test

KitchenAid Artisan Kjøkkenmaskin 5KSM125

- Høyest score av Forbrukerradet.no 2023!
- Best i test i følge svenske Test.se 2024!
KitchenAid Artisan Kjøkkenmaskin 5KSM125 har blitt kåret til best i test takket være sin overlegne kvalitet, brukervennlighet og energieffektivitet. Med en gjennomsnittlig levetid på hele 30 år, vil denne kjøkkenassistenten være din beste venn på kjøkkenet i mange år fremover. Kjøkkenmaskinen kommer med en 4,8 l skål, trådvisp, deigkrok og flatblander. For deg som ønsker en stabil, kraftfull og stillegående kjøkkenmaskin som i tillegg blir en fin detalj på kjøkkenet, er KitchenAid Artisan Kjøkkenmaskin 5KSM125 det perfekte valget.

Flere kundefavoritter