/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Airfryer best i test

Med en airfryer kan du fritere med betydelig mindre eller uten olje, nå kan du nyte sunnere fritert mat. Denne innovative kjøkkenmaskinen finnes i dag med flere avanserte funksjoner, noe som gjør at det kan føles litt vanskelig å finne den beste. Her har vi samlet våre prisbelønte airfryere som alle har vunnet utmerkelsen best i test.
Airfryer best i test
Airfryer best i test

Beste airfryeren for deg

Nyt fritert mat uten olje, med en airfryer kan du fritere uten eller med lite olje, og fortsatt oppnå det sprø resultatet. Den sirkulerende varmluften gir jevn og effektiv tilberedning og gir råvarene den samme sprøheten som oppnås ved tradisjonell fritering. I tillegg til fritering kan du også bruke airfryeren din til baking og oppnå et perfekt resultat takket være den maksimaliserte luftsirkulasjonen. Det finnes en mengde valgmuligheter på markedet, alle med forskjellige funksjoner. Vi hos Cervera forstår at det kan være vanskelig å finne den beste airfryeren, så her har vi listet våre beste i test-vinnere.

Cosori - Premium Airfryer

- Testvinner hos anbefaler.com 2024!
- Best i test ifølge svenske Test.se 2024!
Cosori Premium Airfryer har vunnet utmerkelsen best i test for sin brukervennlighet og innovative design. Med en kapasitet på 2,2 kg og 11 forhåndsinnstillinger for ulike råvarer blir matlagingen en enkel oppgave. Airfryeren er utstyrt med flere innovative funksjoner som forvarming av maskinen og varmholdingsfunksjon for å holde maten varm.. Kombinasjonen av effektivitet, brukervennlighet og stilrent design gjør den til det perfekte valget for alle hobbykokker.
Hvit airfryer fra Cosori - best i test

OBH Nordica - Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer

- Best i test ifølge svenske Testfakta 2023!
Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer har vunnet utmerkelsen best i test takket være sin 2-i-1 funksjon og brukervennlige design. Med 2-i-1-funksjonen kan du tilberede to forskjellige programmer samtidig, som sprø pommes frites og perfekt grillet kjøtt. Dens XXL-kapasitet på 6,5 liter kan tilberede mat til opptil 8 personer samtidig, perfekt for større familier og selskaper. Ved hjelp av kontrollpanelet kan du enkelt velge mellom ulike temperaturinnstillinger og 8 forhåndsinnstilte programmer. For deg som leter etter et effektivt alternativ som lar deg tilberede flere råvarer samtidig, er Easy Fry & Grill XXL det perfekte valget.
OBH Nordica airfryer svart - best i test

Cosori - Dual Blaze Airfryer

- Best i Test ifølge Tekguide.no 2023!
- Øverst på topplisten Prisjakt 2023!
Cosori Dual Blaze er prisbelønt for sin brukervennlighet og store kapasitet. Med 360 ThermoIQ-teknologi og doble varmeelement justeres temperaturen automatisk og skaper en jevn varmefordeling, som gir perfekt resultat hver gang. I tillegg er airfryeren utstyrt med 12 matlagingsprogram som enkelt hjelper deg med å tilberede ulike råvarer. Med VeSync-appen kan du enkelt finne oppskrifter og styre airfryeren din ved å justere temperaturen, avslutte eller pause tilberedningen. For deg som leter etter en effektiv, brukervennlig og stilren airfryer som passer inn i alle kjøkken, er Cosori Dual Blaze det perfekte alternativet.
Svart airfryer fra Cosori - best i test

Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart

- Toppkarakterer fra våre kunder
Sabor Ultimate Airfryer har fått toppkarakter av Cerveras kunder for sitt stilfulle design og brukervennlighet. Airfryeren er utrustet med et LCD display der temperatur kan reguleres og flere ulike program kan velges. Temperaturen kan reguleres mellom 80°C og 200°C avhengig av hvilken råvare som skal tilberedes. Med Sabor airfryer følger det med en drop-easy belagt kurv, paiform og en større bakeform. For deg som leter etter en kvalitativ og stilfull airfryer som passer inn i alle kjøkken, er Sabor Ultimate Airfryer det perfekte valget.
Svart airfryer fra Sabor - Airfryer best i test