/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bak i airfryer: KladdkakeOppskrift av Fredric Starkebo50 g smør1 dl sukker1 egg0,5 dl hvetemel1,5 ss kakao1 ts vaniljesukker50 g hvit sjokoklade½ ts salt
Fremgangsmåte1. Smelt smøret i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle.2. Hell i sukker og egg i en skål. Bland ordentlig.3. Bland deretter hvetemel, kakao, salt og vaniljesukker i en separat skål. Rør rundt slik at alle klumper forsvinner.4. Hell deretter i de tørre ingrediensene til sukkeret og egget, bland rundt.5. Så blander du i smøret og rører rundt forsiktig.6. Hell deretter røren i små former og topp med hakket hvit sjokoklade oppå.7. Sett de inn i airfryeren på 150 grader i ca 10 minutter.8. Ta ut og stikk en kniv i midten for å se hvor rennende den er.9. Server med melis, bringebær og sitronmelisse!

Bak i airfryer: Kladdkake

Bake kladdkake i en airfryer, går det?
Å bake kladdkake i en airfryer går helt utmerket. Det er en rask og enkel måte å tilberede en nydelig kladdkake. Med hjelp av airfryeren kan du få til en perfekt kladdkake på bare noen minutter og uten å måtte bruke ovnen. Her kommer en enkel og god oppskrift på kladdkake som du kan prøve å lage i airfryeren din. Håper det smaker!
Bak i airfryer: Kladdkake
Ingredienser
Oppskrift av Fredric Starkebo
50 g smør
1 dl sukker
1 egg
0,5 dl hvetemel
1,5 ss kakao
1 ts vaniljesukker
50 g hvit sjokoklade
½ ts salt

Fremgangsmåte

1. Smelt smøret i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle.
2. Hell i sukker og egg i en skål. Bland ordentlig.
3. Bland deretter hvetemel, kakao, salt og vaniljesukker i en separat skål. Rør rundt slik at alle klumper forsvinner.
4. Hell deretter i de tørre ingrediensene til sukkeret og egget, bland rundt.
5. Så blander du i smøret og rører rundt forsiktig.
6. Hell deretter røren i små former og topp med hakket hvit sjokoklade oppå.
7. Sett de inn i airfryeren på 150 grader i ca 10 minutter.
8. Ta ut og stikk en kniv i midten for å se hvor rennende den er.
9. Server med melis, bringebær og sitronmelisse!