/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smakfulle airfryer chips 2-3 store poteterEn skvett rapsoljeValgfritt krydder, for eksempel salt eller annet som du liker
Fremgangsmåte1. Bruk en ostehøvel for å skive poteten tynt slik at de blir tynne og fine. Legg skivene på en passelig form for airfryer.2. Ta ut chipsen av airfryeren når de har fått en gyldenbryn overflate. Pensle kun en liten skvett rapsolje for smakens skyll over chipsene, hvis du vil, og salte og krydre chipsene med valgfritt krydder – for eksempel sourcream & onion, paprika, grillkrydder, salt og eddik eller pepper.3. Sett deretter tilbake chipsene inn i airfryeren i noen minutter.4. Legg opp på et fat og server!

Smakfulle airfryer chips

Smarriga Airfryer chips
Ingredienser
2-3 store poteter
En skvett rapsolje
Valgfritt krydder, for eksempel salt eller annet som du liker

Fremgangsmåte

1. Bruk en ostehøvel for å skive poteten tynt slik at de blir tynne og fine. Legg skivene på en passelig form for airfryer.
2. Ta ut chipsen av airfryeren når de har fått en gyldenbryn overflate. Pensle kun en liten skvett rapsolje for smakens skyll over chipsene, hvis du vil, og salte og krydre chipsene med valgfritt krydder – for eksempel sourcream & onion, paprika, grillkrydder, salt og eddik eller pepper.
3. Sett deretter tilbake chipsene inn i airfryeren i noen minutter.
4. Legg opp på et fat og server!

Airfryere