/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Best i test vannkoker

Vannkokeren er et uvurderlig redskap på kjøkkenet, spesielt for te- og kaffeentusiaster. Det finnes en rekke vannkokere med ulike funksjoner som temperaturkontroll, automatisk avstengning og varmeholding. Vi forstår at det kan være vanskelig å velge den beste vannkokeren. Derfor har vi samlet våre prisbelønte vannkokere som alle har vunnet utmerkelsen best i test.
Best i test vannkoker
Best i test vannkoker

Finn den beste vannkokeren for deg

Vannkokeren har blitt en viktig hjelper på kjøkkenet, ikke bare for te- og kaffeelskere, men for alle som setter pris på bekvemmeligheten av raskt oppvarmet vann. Med en vannkoker kan du raskt koke opp vann uten å måtte bruke en kjele på komfyren. I dag finnes det en rekke praktiske funksjoner, som justerbare temperaturinnstillinger for å passe til ulike typer drikkevarer. I tillegg finnes det alternativer med automatisk avstenging som reduserer risikoen for uhell. Vi på Cervera forstår at det er mange valgmuligheter og at det kan være vanskelig å finne den rette. Derfor har vi samlet vinnere av beste i test for at du enkelt skal kunne finne den beste vannkokeren for deg.

Wilfa - Vannkoker WSDK-2000S Svart

- Godt kjøp ifølge Tek.no 2023!
- Best i test ifølge svenske Pricerunner 2023!
- Best i test ifølge svenske bäst-i-test.se 2023!
Wilfas WSDK-2000S er hyllet for sitt stilfulle design og brukervennlige funksjoner. Denne vannkokeren leveres med en 360-graders base, noe som gjør at du kan plassere kannen i hvilken som helst retning. Basen tilbyr også muligheten til å justere ønsket vanntemperatur - 40°C, 70°C, 80°C, 90°C eller 100°C, noe som gjør den ideell for alle typer drikke. Hvis du leter etter en kvalitetsvannkoker som passer inn i alle kjøkken, er Wilfas WSDK-2000S det perfekte valget.
Svart vannkoker fra Wilfa - best i test

Smeg 50's Style Vannkoker 7 temperaturer 1,7 L Hvit

- Beste premiumvalg ifølge best-i-test.nu 2023!
- Best i test ifølge svenske Kockhuset 2024!
Smegs 50's Style Vannkoker har vunnet flere priser for sin kombinasjon av stil, effektivitet og smarte funksjoner. Vannkokeren har en kapasitet på 1,7 liter og er utstyrt med en praktisk automatisk avstenging som aktiveres ved kokepunktet eller hvis kannen er tom. I tillegg har vannkokeren temperaturkontroll med 7 temperaturer, avtagbart kalkfilter og innebygd ledningsrulle. Smeg 50's Style Vannkoker er perfekt for deg som verdsetter både stil og funksjon på kjøkkenet.
Smeg hvit vannkoker - best i test

KitchenAid Artisan Vannkoker 1,5 L Pebble Palm

- Best i test ifølge Tekguide.no 2022!

KitchenAid Artisan Vannkoker har blitt hyllet for sin stilsikre design og funksjonalitet. Takket være de doble veggene på kannen blir ikke utsiden varm selv om vannet koker, og det bidrar også til å holde vannet varmt i lengre tid. Temperaturkontrollen lar deg velge vanntemperatur fra 50°C til 100°C. For deg som leter etter en vannkoker av overlegen kvalitet og som også er en stilfull innredningsdetalj på kjøkkenet, er KitchenAid's vannkoker det rette valget.
Grønn vannkoker fra KitchenAid - best i test