Vilkår

Vil du vise priser med eller uten mva.?

Sesongens nyheter

Av | 12 april 2018

Dansk designglede fra Bloomingville

Bloomingville ble grunnlagt i år 2000 av Betina og Simon Stampe med mottoet «Bring happiness through change». I deres interiørkolleksjon finner vi trendbevisste produkter i naturlige materialer designet med fingerspitzgefühl – et ekstra løft i hjemmet!

Naturlig vår hos By On

Denne sesongen kjører By On på med stilbevisste nyheter i skinn, glass, jern og keramikk. Både materialbruk og formspråk fører oss nærmere naturen og bringer den inn i hjemmet. Fugler, blader, kranser og fantasifulle korallformer gir rommet en naturlig og koselig atmosfære.

Nytt merke hos oss – Normann Copenhagen

Nå ønsker vi Normann Copenhagen velkommen i vårt sortiment! Den danske designbedriften har vært i høy aktelse siden oppstarten i 1999, og har mottatt over 80 designpriser i løpet av årene for sin stilrene design. Den stadig mer omfattende kolleksjonen består av møbler, belysning, tekstiler og tilbehør til hjemmet. Det hele designet med samme originalitet og innovasjonskraft.

70-tallsnostalgi og steintøy fra Aida

Serien Raw er designet av Christiane Schaumburg-Müller og utstråler trendy 70-tall samt rå, naturlig stil. Det stilrene designet i rolige nordiske farger vil sørge for at serviset blir en favoritt i mange år fremover. Alle deler er laget for hånd i fabrikken, og farget for hånd med egen teknikk som gir steintøyet en røff og unikt farget finish. Det finnes ikke to identiske tallerkener.

Luftige vaser fra Holmegaard

Med våren i fokus lanserer vi to nye vaser fra populære Holmegaard. Med Crosses har man gjenopplivet en håndblåst klassiker som ble designet allerede i 1961 av Bodil Kjaer. Vasen kommer i flere størrelser og farger, og tar seg best ut sammen i grupper. Den andre nyheten i sortimentet fra Holmegaard er Flora av Louise Campbell. Hun er i dag en av Danmarks mest anerkjente designere, og vasene har allerede en fast plass i dansk designhistorie.

Ikoniske furer i nytt format

Nå utvides den populære Hammershöi-serien fra Kähler med potteskjulere! Med seriens ikoniske furer bekreftes Kählers historie gjennom det skulpturelle designet. Hver enkelt potteskjuler er laget for hånd i keramikkverkstedet i Danmark, som alle andre produkter i produksjonen siden 1839.

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.