/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ny Mummikopp Hagefest

Moomin by Arabias sommerkolleksjon 2023
Ny Mummikopp Hagefest
Ny Mummikopp Hagefest
For sjette og siste året på rad har sommerkolleksjonen fra Moomin by Arabia temaet Mummifamiliens sommeraktiviteter. I denne illustrasjonen tilbringer Mummitrollene sommeren sammen med sine nye venner, tigerne, som har rømt fra dyreparken. Hagefest er den siste sommerkolleksjonen som Tove Slotte har illustrert.
Nå er kolleksjonen Hagefest endelig her! I sommerserviset inngår en kopp (30 cl) og en tallerken (19 cm) med det nye fargerike motivet. Sesongkolleksjonen er tilgjengelig under en begrenset tidsperiode.

Mummidalen forvandles til en jungel

Hovedillustrasjonene i Hagefest er hentet fra serien “Vi bor i en jungel” som ble utgitt i 1956. I fortellingen finner Lille My en boks med eksotiske frø som mummitrollene planter og morgenen etter har Mummidalen blitt forvandlet til en tropisk jungel.

Uventet vennskap feires med en hagefest

Fortellingen fortsetter med at Stinky slipper ut ville dyr fra dyreparken og det virker først som at mummitrollene kommer til å bli spist opp av tigrene. Men i stedet blir de venner når de hjelper de ville dyrene med å rømme fra dyrepasserne. Mummifamilien gjemmer alle de ville dyrene i hagen sin og den begivenhetsrike dagen feires med en sommerfest i hagen.