/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mummikopper LOVE

Mummikopper LOVE
Mummikopper LOVE
Endelig kan du kjøpe de første mummikoppene i Moomin by Arabias nye kolleksjon med bokstavkrus. Først ut er bokstavene L, O, V og E som sammen danner ordet LOVE samt bokstavkoppene H og M. Hvert år kommer det til å slippes flere bokstavkrus med mummi-illustrasjoner, slik at man kan samle til å få et helt alfabet med mummikopper. Koppene i alfabetskolleksjonen er noe større enn de vanlige mummikoppene fra Arabia og rommer 40 cl.
Her finner du alle våre Mummikopper.

Leke med ord

De nye bokstavkoppene ønsker å oppmuntre til å leke med ord og inspirere flere til å uttrykke seg. Kolleksjonen er laget i samarbeid med Mummi initiativet “Fra A til Ø med Mummi” som vil spre lese- og skriveglede. I samarbeidet inngår ulike organisasjoner, bibliotek og forlag.

Bokstavillustrasjoner og Mummifigurer

Bokstavene på koppene er basert på Tove Janssons håndtegnede initialer og hver bokstav kombineres med en karakter fra Mummitrollenes magiske verden. På de fire første koppene kan vi se Mummimamma, Mummitrollet, Fjomsedyret og Den yngre Mymlen i de fine fargene lilla, gult, grønt og fersken.
På baksiden av koppene kan man se andre karakterer fra Mummifortellingene. Der finner vi Snusmumriken, Snorkfrøken, Hemulen og Herr Brisk.

Sniff, Tufsla og Vifsla

På den turkise bokstavkoppen H ser vi Sniff på fremsiden av koppen og Mummimamma og Mummipappa på baksiden. Koppen med bokstaven M er lavendelfarget og har Tufsla og Vifsla på fremsiden og illustrasjonen på baksiden viser Hemulen som byr Tufsla og Vifsla på melk.
Sammen med de forrige koppene L, O, V og E i alfabetskolleksjonen kan man nå for eksempel danne ordet HOME.