/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mummi Vinterens under

 Mummi Vinterens under
 Mummi Vinterens under
I Moomin by Arabias vinterservise 2022 “Vinterens under” dukker idrettsentusiasten Herr Brisk opp og prøver å få mummitrollene til å prøve skøyter og vinterbad. Men mummitrollene er veldig skeptiske til Herr Brisk sin fantastiske innstilling til idrett, ikke minst Mummimamma er bekymret. Mymlen og Snorkfrøken blir derimot øyeblikkelig forelsket i den kraftfulle atleten.

Endelig er kolleksjonen Vinterens under her! I vinterserviset inngår en kopp (30 cl) og en skål (15 cm) med det nye motivet i herlige pastellfarger. Sesongkolleksjonen produseres kun i et begrenset opplag.

Herr Brisk vekker blandede følelser

Vinterens under er basert på Tove Janssons historie “Den farlige vinteren” som ble utgitt i 1955. I historien bestemmer Mummifamilien seg for å droppe den tradisjonelle vintersøvnen sin. Når idrettsentusiasten Herr Brisk dukker opp drøyer det ikke lenge før innbyggerne i Mummidalen er fullt opptatt med å utfordre hverandre i forskjellige vintersporter. Men ettersom vinteren er noe nytt for mummitrollene, blir forsøkene på å bedrive vintersport både famlende og noe som fremkaller en viss irritasjon.

Uvanlig vintermotiv

Siden mummitrollene sover seg gjennom den kalde sesongen er det uvanlig med vintertema i mummifortellingene. Også Herr Brisk er en uvanlig figur i Moomin by Arabia-kolleksjonen. Sist vi så han var på vinterkoppen “Skikonkurranse” fra 2010.
Den ene siden av kolleksjonen Vinterens under viser Mummitrollet, Mummipappa, Mummimamma og Snorkfrøkens ustødige forsøk på å gå på skøyter. På den andre siden av porselenet ser vi Mymlen som beundrende betrakter Herr Brisk når han prøver å overbevise henne om de positive helseeffektene av vinterbading.

Flere Mummifavoritter