/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mummi ABC

Mummi ABC
Mummi ABC
Moomin by Arabia x Røde Kors - ny kolleksjon Mooments of Kindness
Moomin by Arabia og Røde Kors samarbeider i et initiativ for å fremme medmenneskelighet og vekten av å være snill mot hverandre. Resultatet er en kolleksjon basert på Tove Janssons illustrasjoner for Røde Kors. Som en del av lanseringen oppfordres mennesker verden rundt til å utføre små gester av vennlighet og takknemlighet.

Nå er kolleksjonen endelig her! I kolleksjonen inngår to kopper, en tallerken og en skål med det nye motivet. Kolleksjonen er tilgjengelig i et begrenset opplag og er tilgjengelig frem til årsskiftet eller så langt lageret rekker.

Tove Janssons illustrasjoner for Røde Kors


Kolleksjonen er basert på Tove Janssons originalillustrasjoner fra 1963 for Røde Kors i Finland. De sympatiske motivene, i Tove Janssons karakteriske stil, forestiller blant annet blomstrende røde vekster, Lille My med en kost, Mummitrollet på en stige og Snusmumrikken sittende ved et bål sammen med venner. Det finnes ikke så mye informasjon om motivenes opprinnelse, annet enn at de ble skapt for å illustrere et skoleskjema med Røde Kors-tema.

Mooments of Kindness - for at små gester kan gjøre stor forskjell

For hvert solgte produkt donerer Moomin by Arabia 10 kr til Røde Kors sitt nasjonale arbeid for medmenneskelighet. Budskapet er at vi alle, store som små, kan bidra til en medmenneskelig verden gjennom våre handlinger. Det kan for eksempel være å bære noen sine tunge handleposer, skrive snille ord til noen som trenger det, sende et postkort eller kjøpe en blomst til noen du bryr deg om. Eller å støtte Røde Kors sitt arbeid ved å bidra til kampanjen.

Populære Mummikopper