/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nye Mummikopper - Mummipappa & Hemulen

Nye Mummikopper - Mummipappa & Hemulen
Nye Mummikopper - Mummipappa & Hemulen
I Moomin by Arabias klassikerkolleksjon slippes nå to nye motiver av Mummipappa og Hemulen der de tar seg av sine gjøremål og fritidsinteresser. Mummipappa tar vare på hjemmet mens Hemulen leter etter sjeldne planter. De nye Mummimotivene ønsker å minne oss på viktigheten av å ta en stund for seg selv nå og da.
Endelig kan du kjøpe de nye Mummikoppene (30 cl) Mummipappa og Hemulen! Tallerken (19 cm) og skål (15 cm) kan kjøpes til i samme motiv.

Mummipappa tar vare på hus og hjem

Mummipappa er en hengiven familiefar som alltid gjør sitt aller beste for å ta vare på både familien sin og huset sitt. Denne nye illustrasjonen viser hvordan han forbereder huset til vinteren, slik at familien holder seg varm under vintersøvnen. Han passer på at kulden holder seg ute fra huset og varmen inne, ved å spikre for vinduene og hente inn ved.
Illustrasjonene er basert på Tove Janssons serie Mummivinter fra 1959 og har en diskret grå fond med mykt gule detaljer.
Mummiservise Mummipappa
Mummiservise Hemulen

Hemulen leter etter planter

Motivet på fremsiden av koppen og skålen viser hvordan Hemulen går på oppdagelsesferd i skogen med forstørrelsesglasset sitt og leter etter tidligere ukjente planter. På motivet på baksiden ser vi Hemulen som holder en tørr gren. Med den skal han lage et bål for å tørke klærne sine som ble våte når han passet på Mummitrollenes fiskefangst.
Illustrasjonene er basert på Tove Janssons bok Trollmannens hatt fra 1948 og er herlig fargerike i gult, lilla og friske grønnfarger.