/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuva

Design Per Finne 2009
Tuva bestikk fra Hardanger Bestikk har vunnet et flertall priser for sitt unike design. Bestikket ble lansert i 2009 og ble fort et høyt verdsatt bestikk. Bestikkserien er designet av Per Finne.
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
9 produkter
9 av 9 produkter

Ergonomisk bestikk i vakkert design

Når Finne skulle skape bestikkserien var målet å designe et bestikk som skulle passe en bred målgruppe, både når det kom til målgruppens alder og ferdighet, uten at han måtte kompromisse med designet.

Balanse

Balansen har stått i fokus når bestikket ble designet. Med en balansert balanse blir bestikket lett å gripe og behagelig å spise med.

Enkelt og gjennomtenkt design

Bestikket har et enkelt design med avrundede kanter. Den polerte finishen er prikken over i’en. At det i tillegg er behagelige å holde i, gjør det vanskelig å ha innvendinger mot bestikket.

Deler i bestikkserien Tuva

Med bestikket i serien kan du dekke på til alle forskjellige typer måltider. Skal du servere flere retter finnes det, i tillegg til spisebestikket, både forrettbestikk og dessertbestikk i serien. Passer like godt til hverdags som til fest.

Tuva bestikksett 24 deler

Med et bestikksett får du det viktigste bestikket i et praktisk sett. Et bestikksett er perfekt å gi bort i gave til noen som snart skal flytte hjemmefra, til brudeparet eller som bursdagsgave.
Bestikksettet inneholder:
  • 4 stk kniver
  • 4 stk gafler
  • 4 stk spiseskjeer
  • 4 stk teskjeer

Tuva forrettbestikk 8 deler

Settet med forrettbestikk gir deg bestikkpar for fire kuverter. Forrettbestikket er noe mindre i størrelse enn spisebestikket, men like behagelige og smidige å bruke.
Bestikksettet inneholder:
  • 4 stk forrettskniver
  • 4 stk dessertkniver

Tuva spiseskje

Spiseskjeene passer like godt til suppen som til gryten eller yoghurten. 

Tuva dessertskje 4-pakning

Dessertskjeene gir deg et komplett dekket bord hvis dessert står på menyen. Skjeene er perfekte til å spise is eller sjokolademousse med.

Tuva teskje 4-pakning

Teskjeene er mindre enn dessertskjeene. Teskjeene passer utmerket til kaffeselskapet.

Tuva serveringssett 2 deler

Serveringssettet som inneholder to deler, består av serveringsbestikk som du kan bruke til å servere potet, kjøtt eller salat. Serveringssettet har flere bruksområder og kan brukes både til hverdags og til fest.

Tuva sauseskje

Med en sauseskje blir det enklere å servere saus samtidig som serveringen blir mer elegant. Tuva sauseskje passer veldig godt sammen med de andre delene i serien.

Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk har lenge samarbeidet med fremtredende designere i Skandinavia. Selskapet har flere bestikkserier som har oppnådd stor suksess. Det er ikke så rart. Bestikket er gjennomgående både vakkert og behagelig å holde og spise med. 

Stål av høy kvalitet

Bestikket består av 18/10 rustfritt stål. Det innebærer at stålet inneholder 18% krom og 10% nikkel.

10 års garanti

At bestikket har så høy kvalitet gjør at Hardanger kan gi 10 års garanti på bestikket, fra datoen bestikket blir kjøpt, så lenge det finnes en kvittering som styrker innkjøpsdatoen.

Tåler oppvaskmaskin

Bestikket tåler å vaskes i oppvaskmaskinen. Vasker du bestikket i oppvaskmaskinen er det best å skylle det først. På den måten unngår du at det oppstår flekker. Skulle det likevel oppstå flekker, kan du fjerne dem med et pussemiddel. Hvis flekker fortsetter å oppstå pleier det å hjelpe å bytte oppvaskmiddel.