Vilkår

Hardanger Bestikk

I Kinsarvik, lengst inn i Hardangerfjorden, ligger Hardanger Bestikk. Selskapet ble grunnlagt i 1958 og i over 50 år har de produsert bestikk av høy kvalitet, basert på skandinaviske tradisjoner.

Samtlige produkter fra Hardanger Bestikk har sine røtter i norske Hardanger, men på ulike måter skiller de seg fra sine forbilder, enten på utseende og design, eller som nyskapende originale produkter.

Med kvaliteten 18 % krom og 10 % nikkel i stålet har bestikket den absolutt beste tenkbare kvaliteten som finnes på markedet.

Produktene bygger på gamle håndverktradisjoner, samtidig som konstante investeringer gjøres for å holde tritt med den nyeste teknologiske utviklingen. Siden midten av forrige århundre har Hardanger Bestikk vært ledende innen produksjon av bestikk og kommer til å være en ledende og spennende leverandør av kvalitetsbestikk også for kommende generasjoner.

Hardanger Bestikk Hardanger Bestikk

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.