/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Fjord

Design Odd Leikvoll
Fjord fra Hardanger Bestikk er den populære bestikkserien som passer til alle anledninger, både hverdags og fest. Bestikkserien er designet av Odd Leikvoll som stilfullt har blandet myke og harde linjer.
Fjord
Fjord
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
18 produkter
18 av 18 produkter

Fjord bestikk

Hardanger Bestikk er det norske bestikkselskapet som produserer bestikk av høyeste kvalitet. Inspirasjonen ble hentet fra den norske naturen. Serien er en av Hardanger Bestikk sine mest populære serier.
Bestikket kommer i flere forskjellige design. Hvis du er på jakt etter bestikksett, gafler, kniver, serveringsbestikk, dessertskjeer, forrettsbestikk, fiskebestikk eller teskjeer, finner du det i denne serien.

Fjord bestikksett 48 deler

Det praktiske bestikksettet som inneholder kniver, gafler, spiseskjeer og teskjeer, gir deg et komplett sett for 12 personer. En perfekt gave til en som skal flytte hjemmefra, eller til noen som ønsker å oppgradere bestikket sitt. Med et bestikksett for 12 personer kan du invitere mange gjester på en gang. Det er også praktisk å ha fler bestikk enn personer som bor i husholdet. På den måten gjør det ingenting om noen bestikk er i oppvaskmaskinen når maten skal serveres.

Serveringsbestikk

I serien Fjord finnes flere forskjellige serveringsbestikk, som selges både enkeltvis og i sett. Med et serveringsbestikk blir serveringen lettere, samtidig som det følels mer gjennomtenkt.
Fjord serveringssett kommer i fem, respektive to deler. Settet bestående av fem deler inneholder salatbestikk, serveringsbestikk og sausøse. 

Fiskebestikk

Fjord finnes også som smarte fiskebestikk. Fiskebestikk-settet består av fiskekniver og fiskegafler, som passer perfekt når det står fisk på menyen.

Kakesett

Kakesettet består av en stilren kakespade og tilhørende kakegafler. Perfekt komplement hvis du allerede har seriens spisebestikk. 

Bestselgende bestikk

Bestikkserien er en av de bestikkseriene som det selges mest av i Skandinavia. Fjord har også blitt veldig populær i andre deler av verden.

Passer både hverdag og fest

Bestikket i serien Fjord passer like godt å bruke som hverdagsbestikk som festbestikk. De blir raskt trofaste favoritter, med et design og en kvalitet som varer over tid.

Ble lansert ved millenniumsskiftet

Fjord ble lansert ved millenniumskiftet, og ble da et symbol på den forandringen i designet som selskapet gjennomførte den gang.

Designet av Odd Leikvoll

Odd Leikvoll har designet bestikket. Odd Leikvoll er også grunnleggeren av Hardanger Bestikk.

Vakkert design

Bestikket har et vakkert design der hardt og mykt møtes. Designet kan beskrives som klassisk skandinavisk. Det minimalistiske og stilrene bestikket er like vakkert å dekke bordet med, som de er gode å holde i hånden. Det er ikke en tilfeldighet at Fjord bestikk har blitt så populært som det har blitt.

10 års garanti

Hardanger vet hvordan man lager bestikk av høyeste kvalitet. Kjøper du bestikk fra Hardanger, kan du stole på at de har en fantastisk holdbarhet. Bestikket inneholder 18 prosent krom og 10 prosent nikkel i det rustfrie stålet. Det skaper en kvalitet helt utenom det vanlige.
Bestikkets høye kvalitet gjør at selskapet tilbyr 10 års garanti på bestikket.

Tåler oppvaskmaskin

Bestikket tåler maskinvask. De er derfor veldig praktiske å ha som hverdagsfavoritter.

Perfekt gave

Takket være at bestikket består av mange deler, er det perfekt å både gi bort og ønske seg deler fra serien. Vil du ha et spisebestikk som passer sammen med serveringsbestikket, er serien perfekt. Det finnes nemlig spisebestikk og serveringsbestikk for stort sett alle typer matretter.