/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klassiske pannekaker4 porsjoner2 store økologiske egg2,75 dl hvetemel5,5 dl melk2 krm bakepulver1 ts vaniljesukker1 krm salt25 g brynt smørTIL SERVERING: KremFriske bær
Fremgangsmåte:1. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker i en skål.2. Visp ut melblandingen i halvparten av melken til en jevn røre. Visp deretter i resterende melk, egg og salt.3. Bryn smøret og bland i røren og stek pannekakene i smør.4. Server med krem og friske bær.Nyt måltidet!

Klassiske pannekaker

Få en smaksopplevelse fra barndommen med disse klassiske pannekakene. Oppskrift med økologiske egg, mel, melk, bakepulver, vaniljesukker, salt og brynt smør får du de perfekte klassiske pannekakene som er luftige og smaksrike.
Server dem med en generøs klikk med krem og topp med friske bær for en luksuriøs touch. Disse pannekakene er perfekte for en koselig helgefrokost, lunsj, middag eller som en velsmakende dessert. Gi deg selv og dine nære og kjære en smaksfest med denne enkle men utrolig gode favoritten. Skjem bort barna dine og skap hyggelige minner med disse klassiske pannekakene.
Klassiske pannekaker - Oppskrift
Ingredienser
4 porsjoner

2 store økologiske egg
2,75 dl hvetemel
5,5 dl melk
2 krm bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 krm salt
25 g brynt smør

TIL SERVERING:
Krem
Friske bær

Fremgangsmåte:

1. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker i en skål.
2. Visp ut melblandingen i halvparten av melken til en jevn røre. Visp deretter i resterende melk, egg og salt.
3. Bryn smøret og bland i røren og stek pannekakene i smør.
4. Server med krem og friske bær.
Nyt måltidet!

Klassiske pannekaker

Klassiske pannekaker er en rett som passer perfekt til frokost, lunsj eller som dessert. Hos oss på Cervera finner du denne fantastiskte oppskriften på klassiske pannekaker som er enkle å tilberede og som garantert kommer til å bli en ny favoritt på kjøkkenet. Server pannekakene med dine favorittbær, krem eller frukt for en luksuriøs og smakfull opplevelse. Nyt måltidet!

Pannekaker med vaniljesukker

De beste pannekakene får du hvis du tilfører vaniljesukker i oppskriften. Med vaniljesukker får de en lett smak av søt vanilje. Hvorfor ikke pudre over litt vaniljesukker på den ferdige pannekaken også? Det blir både dekorativt og godt. For å få et jevnt lag kan du ta hjelp av en sil.

Pannekaker med vann

Står du klar til å blande sammen en pannekakerøre, men har glemt melken? Ikke noe problem. Det går fint å erstatte melken med vann, men det kan kreve at du tilsetter litt mer mel for å få rett konsistens.

Pannekake-kake

Hvorfor ikke lage en imponerende pannekake-kake? Doble oppskriften og legg deretter på krem og bær lagvis på pannekakene. Tenk på å la pannekakene avkjøles før du setter sammen kaken, dette for at ikke kremen skal smelte når du legger den på. Et bra triks kan være å legge bakepapir mellom pannekakene når de skal avkjøles for at de ikke skal feste seg til hverandre. Legg deretter opp kaken på en lekkert kakefat og la deretter gjestene forsyne seg.

Turmat

Passer perfekt som turmat som man kan forberede hjemme. Rull dem sammen med valgfritt fyll og legg ned i passende matboks eller matoppbevaring.

Pannekakens dag

Pannekaker spises over hele verden og har sin egen dag. dagen innfaller alltid tirsdagen før Fetetirsdag. Pannekakens dag kalles også for den intersjonale pannekakedagen og er i USA og England en stor dag. I forskjellige land er det ulike tradisjoner rundt hvilke tilbehør som serveres til pannekakene, både mer mettende og søte alternativer er populære.

Amerikanske pannekaker

De amerikanske pannekakene er mer fluffy og mindre enn de vi tradisjonelt spiser i Norge. I dag har den amerikanske varianten spredt seg langt utenfor USA og det er ikke så rart. Den amerikanske varianten gir nemlig en skikkelig luksuriøs følelse når de stables på hverandre og dekkes med lønnesirup og friske bær. 

Kjøkkenredskaper

Gode pannekaker er lette å slenge sammen og det blir enda lettere med de rette kjøkkenredskapene. Hos oss på Cervera kan du finne alt du trenger for å få dem perfekt tynne eller herlige og luftige.
For å røre sammen ingrediensene trenger du en bakebolle og en visp. For å få opp både røre og krem er en slikkepott den perfekte hjelperen, på den måten trenger ingenting å gå til spille.
Er du en skikkelig pannekakeentusiast kan det være verdt å kjøpe en pannekakepanne for å få perfekte sprø pannekaker. Pannekakepanner gjør det enklere å snu pannekaken i tillegg til at den får en perfekt form. Pannekakepanner finnes i ulike materialer, som blant annet støpejern og kullstål.
Når pannekakene er stekte er det bare kremen som skal vispes. Det går raskt med en håndmikser.

Legg igjen en anmeldelse