2 dl havregryn1 ss chiafrø2 dl melk (plantebasert eller kumelk)0,5-1 ss lønnesirup1 knivsodd vaniljepulver0,25 g safranServer med bjørnebær, syltetøy, tyttebær eller mango og nøtterSlik gjør du1. Bland sammen ingrediensene og sett inn i kjøleskapet kvelden før den skal spises. Det går også fint å la stå 1-2 timer.2. Server med bjørnebær, tyttebær eller mango, det du vil rett og slett!
Lusseovernight-oats
Gi frokosten din en gyllen vri med safransmakende overnight oats! En enkel blanding av havregryn, chiafrø og lønnesirup får stå i kjøleskapet over natten og bli kremet og smakfull. Topp med bjørnebær, mango, nøtter eller din favorittfrukt for en fargerik og sunn start på dagen!
Gi frokosten din en gyllen vri med safransmakende overnight oats! En enkel blanding av havregryn, chiafrø og lønnesirup får stå i kjøleskapet over natten og bli kremet og smakfull. Topp med bjørnebær, mango, nøtter eller din favorittfrukt for en fargerik og sunn start på dagen!

Ingredienser
2 dl havregryn
1 ss chiafrø
2 dl melk (plantebasert eller kumelk)
0,5-1 ss lønnesirup
1 knivsodd vaniljepulver
0,25 g safran
Server med bjørnebær, syltetøy, tyttebær eller mango og nøtter
Slik gjør du
1. Bland sammen ingrediensene og sett inn i kjøleskapet kvelden før den skal spises. Det går også fint å la stå 1-2 timer.
2. Server med bjørnebær, tyttebær eller mango, det du vil rett og slett!













