/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Chiabowl i glassLAG 1 – CHIAPUDDING2 dl kokosmelk2-3 ss chiafrø0 ,5 ts vaniljepulverLAG 2 – BRINGEBÆRSMOOTHIE3 dl fryste bringebær2 dl vaniljekesella 2 dl melk
FremgangsmåteForbered frokosten dagen før og nyt to lag med fargsprakende energi når du våkner. Chia-pudding med frisk frukt-smoothie toppet med müsli, nøtter og friske bær er akkurat like godt som det ser ut. Dessuten et enkelt og sunt alternativ. Topp med det du har hjemme eller det du liker best.Chiapudding:Bringebærsmoothie:

Chiabowl i glass

Chiabowl i glass er en frisk og næringsrik oppskrift som gir deg en perfekt start på dagen eller et deilig mellommåltid. Laget med chiafrø, friske bær, yoghurt og nøtter, denne enkle oppskriften er fullpakket med fiber, proteiner og sunne fettsyrer. Serveres lagvis i et glass, dette fargerike måltidet er ikke bare sunt, men også vakkert å se på!
Chiabowl i glass
Ingredienser
LAG 1 – CHIAPUDDING
2 dl kokosmelk
2-3 ss chiafrø
0 ,5 ts vaniljepulver

LAG 2 – BRINGEBÆRSMOOTHIE
3 dl fryste bringebær
2 dl vaniljekesella 
2 dl melk

Fremgangsmåte

Forbered frokosten dagen før og nyt to lag med fargsprakende energi når du våkner. Chia-pudding med frisk frukt-smoothie toppet med müsli, nøtter og friske bær er akkurat like godt som det ser ut. Dessuten et enkelt og sunt alternativ. Topp med det du har hjemme eller det du liker best.
Chiapudding:
Bland alle ingredienser i en skål og hell opp i glass. La avkjøles i kjøleskap over natten.
Bringebærsmoothie:
Legg fryste bringebær, yoghurt og melk i mikseren og kjør til alt er mikset. Hell over chia-puddingen når den har stivnet. Topp med müsli, nøtter og friske bær.

Legg igjen en anmeldelse