/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

GrønnsakspanneTil 2 porsjoner2 vårløk2 fedd hvitløkGrønnkålAspargesEdamame bønner1 pakke kikerter1 pakke halloumi1 skvett eplecidereddikSalt + nykvernet sort pepperSmør/olje til stekingTOPPINGSolsikkefrøSesamfrø
Fremgangsmåte1. Tine edamamebønnene.2. Strimle vårløken og hakk hvitløken.3. Del halloumien i terninger.4. Stek vårløk, hvitløk og halloumi i olje/smør i en stekepanne. I med hakket grønnkål, asparges, edamamebønner og en skvett eplecidereddik. La alt bli passelig mykt og smak til med salt og nykvernet sort pepper.5. Topp med solsikkefrø og sesamfrø.TIPS:

Grønnsakspanne

Oppdag en sunn og smakfull grønnsakspanne som er fullpakket med næringsrike ingredienser. Denne oppskriften kombinerer sprø grønnsaker som vårløk, grønnkål og asparges med proteinrike kikerter, edamamebønner og halloumi. En skvett eplecidereddik gir en frisk smak, mens solsikkefrø og sesamfrø tilfører en deilig crunch.
Grønnsakspanne
Ingredienser
Til 2 porsjoner

2 vårløk
2 fedd hvitløk
Grønnkål
Asparges
Edamame bønner
1 pakke kikerter
1 pakke halloumi
1 skvett eplecidereddik
Salt + nykvernet sort pepper
Smør/olje til steking

TOPPING
Solsikkefrø
Sesamfrø

Fremgangsmåte

1. Tine edamamebønnene.
2. Strimle vårløken og hakk hvitløken.
3. Del halloumien i terninger.
4. Stek vårløk, hvitløk og halloumi i olje/smør i en stekepanne. I med hakket grønnkål, asparges, edamamebønner og en skvett eplecidereddik. La alt bli passelig mykt og smak til med salt og nykvernet sort pepper.
5. Topp med solsikkefrø og sesamfrø.
TIPS: Stek solsikkefrøene i en varm panne uten fett (snu ofte så de ikke brenner seg). Smakene kommer mye bedre frem!

Legg igjen en anmeldelse