/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Entrecôte med rosmarin og hvitløk Til 2 porsjoner2 skiver entrecôte av høyeste kvalitet, på 200 g4 kvister frisk rosmarin3-4 fedd hvitløkOlivenolje, ekstra virginNykvernet sort pepper
Fremgangsmåte1. Varm opp steinen gradvis til ca 220 ° C.2. Knus hvitløksfeddene med bladet til en kokkekniv og gni inn saltsteinen med feddene. Bank hele rosmarinkvister med baksiden av kniven. Legg dem på steinen og drypp på 1 ss olivenolje.3. Stekt det litt opp og legg deretter på kjøttstykkene. Pepre mye og la det steke i ca 4 minutter per side. Det er ikke nødvendig å salte.4. Serveres med en nydelig grønn bistrosalat, lett kledd med olje og sitron, salt og pepper.

Entrecôte med rosmarin og hvitløk

Utforsk vår enkle og smakfulle oppskrift på Entrecôte med rosmarin og hvitløk og lær hvordan du kan imponere med en gourmetrett hjemme. Denne saftige og velsmakende biffen, også kjent som ribeye, kombineres med duftende rosmarin og aromatisk hvitløk for å skape en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Entrecôte med rosmarin og hvitløk
Ingredienser
Til 2 porsjoner
2 skiver entrecôte av høyeste kvalitet, på 200 g
4 kvister frisk rosmarin
3-4 fedd hvitløk
Olivenolje, ekstra virgin
Nykvernet sort pepper

Fremgangsmåte

1. Varm opp steinen gradvis til ca 220 ° C.
2. Knus hvitløksfeddene med bladet til en kokkekniv og gni inn saltsteinen med feddene. Bank hele rosmarinkvister med baksiden av kniven. Legg dem på steinen og drypp på 1 ss olivenolje.
3. Stekt det litt opp og legg deretter på kjøttstykkene. Pepre mye og la det steke i ca 4 minutter per side. Det er ikke nødvendig å salte.
4. Serveres med en nydelig grønn bistrosalat, lett kledd med olje og sitron, salt og pepper.

Legg igjen en anmeldelse