/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillens helter

Grillens helter
Grillgaffel, grillspade eller tang? For oss er grilling en selvsagt del av utendørslivet og med riktig redskap blir grillingen ikke bare enklere og morsommere, men også enda mer smakfull! Her lister vi opp våre beste tips og redskap for at du skal bli en ekte grillmester i vår.

Bli en grillmester

  • All ære til tenger og grillspader, men når det kommer til å holde flekkene borte er et godt forkle et must! Med forkleet på viser du dessuten hvem det er som er grillmester.
  • Et godt kjøttstykke fortjener en god krydring. Sjekk ut kryddersettene våre fra Epic Spice som ikke bare tilfører en god smak, men som også mørner og gjør kjøttet enda saftigere med sin spesielle sammensetning av krydder.
  • Med et godt termometer er halve jobben gjort, og maten blir perfekt tilberedt hver gang. En trådløs variant gir deg dessuten muligheten til å gjøre noe annet, samtidig som du har kontroll på gradene.

Imponer med saltstein

Det finnes flere forskjellige måter å grille på. Å grille med saltstein er en morsom måte å tilberede maten på som får gjestene til å heve øyenbrynene. Slik gjør du:
Legg saltsteinen på grillen og varm opp langsomt i ca. 30 minutter. Øk varmen, etter omtrent 45 minutter er stein passe varm og klar til å brukes. Tilbered kjøtt, fisk, grønnsaker eller noe annet du har lyst på, rett på steinen.
Når steinen er avkjølt holder det at du skyller den i vann og tørker av den. Saltets antibakterielle egenskaper gjør at du ikke trenger å bruke rengjøringsmiddel!