
Fremgangsmåte1. Mos bananene og visp smør og sukker luftig. Tilsett et egg av gangen og visp luftig. Til slutt kan du ha i banan og vaniljepulver.2. Sikt ned hvetemel, bakepulver og salt.3. Del den siste bananen på midten og hell røren i en smurt form og topp med den delte bananen. Sett inn i ovnen i 45 minutter på 200 grader.4. La kaken avkjøles, i mens kan du blande mascarponen med zesten fra sitronen og noen dråper saft. Bre på kremen på skiver av bananbrødet og topp med bringebær.
Bananbrød med honning toppet med sitronmascarpone, valmuefrø og bringebær

Ingredienser
1 bananbrød
100 g smør
1 dl strøsukker
1 dl råsukker
4 modne bananer + 1 til dekorasjon
3 dl mel
2 egg
1 ts bakepulver
1 klype vaniljepulver
1 ts salt
1 pk mascarpone
1 sitron
Fremgangsmåte
1. Mos bananene og visp smør og sukker luftig. Tilsett et egg av gangen og visp luftig. Til slutt kan du ha i banan og vaniljepulver.
2. Sikt ned hvetemel, bakepulver og salt.
3. Del den siste bananen på midten og hell røren i en smurt form og topp med den delte bananen. Sett inn i ovnen i 45 minutter på 200 grader.
4. La kaken avkjøles, i mens kan du blande mascarponen med zesten fra sitronen og noen dråper saft. Bre på kremen på skiver av bananbrødet og topp med bringebær.