/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bananbrød med honning toppet med sitronmascarpone, valmuefrø og bringebær1 bananbrød 100 g smør1 dl strøsukker1 dl råsukker4 modne bananer + 1 til dekorasjon3 dl mel2 egg1 ts bakepulver1 klype vaniljepulver1 ts salt1 pk mascarpone1 sitron
Fremgangsmåte1. Mos bananene og visp smør og sukker luftig. Tilsett et egg av gangen og visp luftig. Til slutt kan du ha i banan og vaniljepulver.2. Sikt ned hvetemel, bakepulver og salt.3. Del den siste bananen på midten og hell røren i en smurt form og topp med den delte bananen. Sett inn i ovnen i 45 minutter på 200 grader.4. La kaken avkjøles, i mens kan du blande mascarponen med zesten fra sitronen og noen dråper saft. Bre på kremen på skiver av bananbrødet og topp med bringebær.

Bananbrød med honning toppet med sitronmascarpone, valmuefrø og bringebær

Bananbrød med sitronmascarpone
Ingredienser
1 bananbrød

100 g smør
1 dl strøsukker
1 dl råsukker
4 modne bananer + 1 til dekorasjon
3 dl mel
2 egg
1 ts bakepulver
1 klype vaniljepulver
1 ts salt

1 pk mascarpone
1 sitron

Fremgangsmåte

1. Mos bananene og visp smør og sukker luftig. Tilsett et egg av gangen og visp luftig. Til slutt kan du ha i banan og vaniljepulver.
2. Sikt ned hvetemel, bakepulver og salt.
3. Del den siste bananen på midten og hell røren i en smurt form og topp med den delte bananen. Sett inn i ovnen i 45 minutter på 200 grader.
4. La kaken avkjøles, i mens kan du blande mascarponen med zesten fra sitronen og noen dråper saft. Bre på kremen på skiver av bananbrødet og topp med bringebær.

Legg igjen en anmeldelse