![Smørbrødkake med potetsalat og roastbiff](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/7efe52491c82c4829e30b8ed2cab01bd634d6561-1024x1536.jpg)
Fremgangsmåte1. Bland ingrediensene, bortsett fra de kokte potetene, i en skål, bland deretter forsiktig inn potetene.2. Sett i kjøleskapet i et par timer eller over natten.3. Topp hvert lag med potetsalat, også lokket.4. Klipp en spiralform i roastbiffen, rull den for å lage en rose.5. Topp smørbrødkaken med roastbiffroser, friske urter, machesalat og bjørnebær.
Smørbrødkake med potetsalat og roastbiff
![Image](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/7efe52491c82c4829e30b8ed2cab01bd634d6561-1024x1536.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer
Hvetekake
Roastbiff
Machesalat
Friske urter
Bjørnebær
Kokt potet
1,5-2 dl Crème fraiche
1,5 dl majones
1 ts eddik (rødvins-, eple- eller hvitvinseddik)
Salt og pepper
Fremgangsmåte
1. Bland ingrediensene, bortsett fra de kokte potetene, i en skål, bland deretter forsiktig inn potetene.
2. Sett i kjøleskapet i et par timer eller over natten.
3. Topp hvert lag med potetsalat, også lokket.
4. Klipp en spiralform i roastbiffen, rull den for å lage en rose.
5. Topp smørbrødkaken med roastbiffroser, friske urter, machesalat og bjørnebær.