Oppskrift av Johanna CryerHvetekakeRoastbiffMachesalatFriske urterBjørnebærKokt potet1,5-2 dl Crème fraiche 1,5 dl majones1 ts eddik (rødvins-, eple- eller hvitvinseddik)Salt og pepper
Fremgangsmåte1. Bland ingrediensene, bortsett fra de kokte potetene, i en skål, bland deretter forsiktig inn potetene.2. Sett i kjøleskapet i et par timer eller over natten.3. Topp hvert lag med potetsalat, også lokket.4. Klipp en spiralform i roastbiffen, rull den for å lage en rose.5. Topp smørbrødkaken med roastbiffroser, friske urter, machesalat og bjørnebær.
Smørbrødkake med potetsalat og roastbiff
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer
Hvetekake
Roastbiff
Machesalat
Friske urter
Bjørnebær
Kokt potet
1,5-2 dl Crème fraiche
1,5 dl majones
1 ts eddik (rødvins-, eple- eller hvitvinseddik)
Salt og pepper
Fremgangsmåte
1. Bland ingrediensene, bortsett fra de kokte potetene, i en skål, bland deretter forsiktig inn potetene.
2. Sett i kjøleskapet i et par timer eller over natten.
3. Topp hvert lag med potetsalat, også lokket.
4. Klipp en spiralform i roastbiffen, rull den for å lage en rose.
5. Topp smørbrødkaken med roastbiffroser, friske urter, machesalat og bjørnebær.