Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Smørbrødkake med potetsalat og roastbiffOppskrift av Johanna CryerHvetekakeRoastbiffMachesalatFriske urterBjørnebærKokt potet1,5-2 dl Crème fraiche 1,5 dl majones1 ts eddik (rødvins-, eple- eller hvitvinseddik)Salt og pepper
Fremgangsmåte1. Bland ingrediensene, bortsett fra de kokte potetene, i en skål, bland deretter forsiktig inn potetene.2. Sett i kjøleskapet i et par timer eller over natten.3. Topp hvert lag med potetsalat, også lokket.4. Klipp en spiralform i roastbiffen, rull den for å lage en rose.5. Topp smørbrødkaken med roastbiffroser, friske urter, machesalat og bjørnebær.

Smørbrødkake med potetsalat og roastbiff

Image
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer

Hvetekake
Roastbiff
Machesalat
Friske urter
Bjørnebær
Kokt potet
1,5-2 dl Crème fraiche
1,5 dl majones
1 ts eddik (rødvins-, eple- eller hvitvinseddik)
Salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Bland ingrediensene, bortsett fra de kokte potetene, i en skål, bland deretter forsiktig inn potetene.
2. Sett i kjøleskapet i et par timer eller over natten.
3. Topp hvert lag med potetsalat, også lokket.
4. Klipp en spiralform i roastbiffen, rull den for å lage en rose.
5. Topp smørbrødkaken med roastbiffroser, friske urter, machesalat og bjørnebær.