Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

 ButterdeigspirogerOppskrift av Johanna Cryer 2 pakker butterdeig 500 g salsicciafarse1-2 ts spiskumin1 ss tomatpuré1 pakke fersk spinat 3 hele vårløkSalt og pepper Fersk chili (valgfritt)1 eggSesamfrø
Fremgangsmåte1. Stek salsicciafarsen sammen med vårløken i en stekepanne til farsen får en fin gyldenbrun farge.2. Tilsett spiskummin, tomatpuré og spinat. Krydre med salt og pepper etter smak. La alt steke sammen i noen minutter til spinaten blir myk.3. Forvarm ovnen til 200°C.4. Kjevle ut butterdeigen og skjær ut 6 ringer. Legg 1-2 ss av fyllet i midten av hver ring. Brett over deigen og trykk sammen kantene med en gaffel for å lukke igjen pirogene.5. Pensle pirogene med oppvispet egg og strø over sesamfrø.6. Stek pirogene i ovnen i 8-10 minutter, eller til de er gyldenbrune og sprø.7. Server de nystekte pirogene med salsa, guacamole og crème fraiche.

Butterdeigspiroger

Butterdeigspiroger
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer
2 pakker butterdeig
500 g salsicciafarse
1-2 ts spiskumin
1 ss tomatpuré
1 pakke fersk spinat
3 hele vårløk
Salt og pepper
Fersk chili (valgfritt)
1 egg
Sesamfrø

Fremgangsmåte

1. Stek salsicciafarsen sammen med vårløken i en stekepanne til farsen får en fin gyldenbrun farge.
2. Tilsett spiskummin, tomatpuré og spinat. Krydre med salt og pepper etter smak. La alt steke sammen i noen minutter til spinaten blir myk.
3. Forvarm ovnen til 200°C.
4. Kjevle ut butterdeigen og skjær ut 6 ringer. Legg 1-2 ss av fyllet i midten av hver ring. Brett over deigen og trykk sammen kantene med en gaffel for å lukke igjen pirogene.
5. Pensle pirogene med oppvispet egg og strø over sesamfrø.
6. Stek pirogene i ovnen i 8-10 minutter, eller til de er gyldenbrune og sprø.
7. Server de nystekte pirogene med salsa, guacamole og crème fraiche.