/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Julete hylleblomstgløgg0,5 dl strøsukker2 dl konsentrert hylleblomstsaft1 vaniljestang6-8 hele kryddernelliker1 stjerneanis1 kanelstang1 bit tørket ingefær50 cl tørr hvitvin
Fremgangsmåte1. Legg alle tørre ingredienser i en glassboks med lokk og slå på hylleblomstsaften. La den trekke i opp til et døgn i kjøleskapet, men minst 8 timer.2. Når det er på tide med gløgg, sil bort krydderne og tilsett hvitvinen. Varm gløggen, den skal ikke koke bare ryke. Smak av og spe ytterligere om det trengs. 3. Server i gløggkopper eller glass som tåler varme med en skive appelsin, sultanarosiner og søtmandler.

Julete hylleblomstgløgg

Få julestemning med vår deilige oppskrift på julete hylleblomstgløgg. Denne varme og krydrede drikken er en perfekt måte å spre juleglede på, og vi deler hemmeligheten bak en uforglemmelig smakopplevelse. La deg friste av vår enkle oppskrift og nyt den unike smaken av jul i hver eneste kopp.
Julete hyllebærblomstgløgg
Ingredienser
0,5 dl strøsukker
2 dl konsentrert hylleblomstsaft
1 vaniljestang
6-8 hele kryddernelliker
1 stjerneanis
1 kanelstang
1 bit tørket ingefær
50 cl tørr hvitvin

Fremgangsmåte

1. Legg alle tørre ingredienser i en glassboks med lokk og slå på hylleblomstsaften. La den trekke i opp til et døgn i kjøleskapet, men minst 8 timer.
2. Når det er på tide med gløgg, sil bort krydderne og tilsett hvitvinen. Varm gløggen, den skal ikke koke bare ryke. Smak av og spe ytterligere om det trengs.
3. Server i gløggkopper eller glass som tåler varme med en skive appelsin, sultanarosiner og søtmandler.

Legg igjen en anmeldelse