Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Dekorert Gulrotkladdkake100 g smeltet smør2 egg50 g revet gulrot200 g (3 dl) lyst muscovadorørsukker 100 g (2 dl) mandelmel1 ts kanel1 ts malt ingefær1 ts nymortet kardemomme1 ss vaniljesukker2 krm saltKokos til å bre formen medFORSLAG TIL DEKORASJONMumie-makronerKupler av pannacottaPhysalisKakesmuler av sjokolade som ser ut som "jord"Oxalis Hakkede hasselnøtter Nymalt kardemomme Spiselig gullpulver
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 175°.2. Legg bakepapir i en form med avtagbar kant, 18 cm i diameter. Smør og bre formen med kokos. 3. Skrell og riv gulrøttene.4. Smelt smøret i en kasserolle. Løft av kasserollen fra platen og la avkjøles litt.5. Rør ned sukker og egg, bland godt. Rør ned øvrige ingredienser slik at alt blir godt blandet.6. Hell røren i formen og stek midt i ovnen i ca 30 min. Kaken skal ha stivnet ved kanten og være løsere i midten. 2. Vreng pannacottakuplene ut av formene mens de er dypfryste. Plasser dem deretter på kaken sammen med valgfri dekorasjon og la dem tine i kjøleskapet. Jeg brukte 3. Til slutt, server og nyt!

Dekorert Gulrotkladdkake

Image
Ingredienser
100 g smeltet smør
2 egg
50 g revet gulrot
200 g (3 dl) lyst muscovadorørsukker
100 g (2 dl) mandelmel
1 ts kanel
1 ts malt ingefær
1 ts nymortet kardemomme
1 ss vaniljesukker
2 krm salt
Kokos til å bre formen med

FORSLAG TIL DEKORASJON
Mumie-makroner
Kupler av pannacotta
Physalis
Kakesmuler av sjokolade som ser ut som "jord"
Oxalis
Hakkede hasselnøtter
Nymalt kardemomme
Spiselig gullpulver

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 175°.
2. Legg bakepapir i en form med avtagbar kant, 18 cm i diameter. Smør og bre formen med kokos.
3. Skrell og riv gulrøttene.
4. Smelt smøret i en kasserolle. Løft av kasserollen fra platen og la avkjøles litt.
5. Rør ned sukker og egg, bland godt. Rør ned øvrige ingredienser slik at alt blir godt blandet.
6. Hell røren i formen og stek midt i ovnen i ca 30 min. Kaken skal ha stivnet ved kanten og være løsere i midten.

Montering
1. Sørg for at bunnen er helt avkjølet når du begynner å dekorere kaken.
2. Vreng pannacottakuplene ut av formene mens de er dypfryste. Plasser dem deretter på kaken sammen med valgfri dekorasjon og la dem tine i kjøleskapet. Jeg brukte mumie-makroner, kakesmuler, hakkede hasselnøtter, oxalis, nymalt kardemomme og litt spiselig gullpulver som jeg pudret over kaken. Go all in og dekorer med det som dere synes blir fint.
3. Til slutt, server og nyt!