/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Non Baked SjokoladeostekakeBUNN20 digestivekjeks150 g smør (skal brynes)FYLL400 g mørk eller melkesjokolade200 g kremost (f.eks. Philadelphia)1 boks kokosmelkJordbærFingersalt
Fremgangsmåte1. Miks kjeksene slik at de smules ned. 2. Bryn smøret i kasserolle, dvs smelt til det blir brunt. Bland sammen med kjeksene og trykk ned i bunnen på formen. Sett i kjøleskapet.3. Smelt sjokoladen over vannbad og bland deretter ned 200 g kremost.4. Åpne kokosmelken og hell ut ”vannet” som dannes i boksen og bruk kun den noe fastere fløten i boksen. Hell i sjokoladeblandingen og rør rundt alt til en jevn røre.5. Hell blandingen over bunnen og trykk deretter ned friske jordbær, strø over litt fingersalt etter smak. 6. Sett i kjøleskapet i minst to timer før servering.Tips!

Non Baked Sjokoladeostekake

Oppdag en uimotståelig smakskombinasjon med vår oppskrift på Non Baked Sjokoladeostekake. Denne deilige desserten krever ingen baking, bare en blanding av sjokolade,kremost og kokosmelk, som gir en himmelsk smaksopplevelse. Følg vår enkle oppskrift for å lage denne gode kaken som vil glede dine smaksløker og imponere dine gjester.
Chokladcheesecake
Ingredienser
BUNN
20 digestivekjeks
150 g smør (skal brynes)

FYLL
400 g mørk eller melkesjokolade
200 g kremost (f.eks. Philadelphia)
1 boks kokosmelk

Jordbær
Fingersalt

Fremgangsmåte

1. Miks kjeksene slik at de smules ned.
2. Bryn smøret i kasserolle, dvs smelt til det blir brunt. Bland sammen med kjeksene og trykk ned i bunnen på formen. Sett i kjøleskapet.
3. Smelt sjokoladen over vannbad og bland deretter ned 200 g kremost.
4. Åpne kokosmelken og hell ut ”vannet” som dannes i boksen og bruk kun den noe fastere fløten i boksen. Hell i sjokoladeblandingen og rør rundt alt til en jevn røre.
5. Hell blandingen over bunnen og trykk deretter ned friske jordbær, strø over litt fingersalt etter smak.
6. Sett i kjøleskapet i minst to timer før servering.
Tips! Jeg brukte en sukkerkakeform, noe som er smidig når du etterpå skal dele kaken i biter og servere som jeg har gjort ovenfor.

Legg igjen en anmeldelse