/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Festborddekking

Borddekking til sommerens festligheter
Festborddekking
Festborddekking
Konfirmasjoner, bryllup, dåp og grillfester er rett rundt hjørnet. Vi synes ikke det skal være komplisert eller tidkrevende å dekke til fest. Med enkle midler skal du kunne lage et helt fantastisk og festlig dekket bord. Her har vi derfor samlet litt tips og inspirasjon til sesongens kommende festligheter!

Sett stemningen for festen med porselenet!

Med porselenet kan du skape hvilke kombinasjoner du vil, alt avhengig av hvilke farger og mønstre du velger. Bland mønstre og farger hvis du vil ha et festlig dekket bord som skiller seg ut, eller hold deg til lignende fargetoner hvis du vil skape en mer harmonisk følelse på borddekkingen.

Usikker på hvilket porselen du skal kjøpe? Les vår porselensskole her.

Skap en levende borddekking med glass i ulike størrelser og modeller

Å bruke glass i ulike modeller, strukturer og fargetoner skaper en livlig og leken borddekking. Nå for tiden finnes det et mangfold av ulike vinglass, ølglass, vannglass og morsomme cocktailglass - velg etter egen smak og behag! Kun fantasien setter grensene.

Glass- og tallerkengaranti for medlemmer i Klubb Cervera

Du har vel ikke gått glipp av vår glass- og tallerkengaranti? Vi synes at du bør kunne dekke bordet med det fine porselenet og vinglassene dine akkurat når du vil, enten det er til fest eller tirsdagens middag med familien. Som medlem hos oss får du derfor 2 års garanti på alle våre tallerkener og stettglass. Det betyr at hvis tallerkenen eller glasset ditt går i stykker, får du et nytt produkt av oss, helt uten kostnad. Det eneste du trenger å gjøre er å besøke oss i en av butikkene våre med kvitteringen og det ødelagte produktet. Enkelt, ikke sant?

Bli medlem her!

Bestikket binder sammen festbordet

Et vakkert bestikk binder sammen borddekkingen og gir måltidet et siste magisk touch. Sølvfarget bestikk er alltid fint, men hvis du vil bryte med det hverdagslige uttrykket på bordet, bruk gull- eller rosegullfargede bestikk. De gir et moderne og luksuriøst uttrykk og setter bokstavelig talt gullkant på borddekkingen!

Er du usikker på hvilke bestikk du skal velge og hvordan du skal ta vare på dem? Les vår bestikkguide her.

Glem ikke duken og serviettene

Det er du som velger hvilken rolle du vil at duken skal ha i borddekkingen. Om du ønsker at den skal ta mye, lite eller akkurat passe med plass avhenger av hvilket materiale og farge du velger. En duk med litt tykkere og stivere materiale gir et mer karakteristiskt og tungt uttrykk, mens en tynnere duk gir et mer stilrent og luftig preg.

Papirservietter er noe som alltid fungerer, men hvis du ønsker å tilføre det lille ekstra eller bare gi et mer innbydende preg på borddekkingen - bruk tøyservietter. De gir en luksuriøs følelse og er vakre å kombinere i ulike farger og utførelser!

Dekorasjoner med enkle midler

Et billig og bra tips er å dekorere etter årstid. Naturen har gjenstander som er både vakre og unike, enkle og uttrykksfulle - alt fra kongler, blomster, grønnsaker og frukter. Håndskrevne bordkort gir en personlig touch til festbordet, og så må vi selvfølgelig ikke glemme levende lys - det hever stemningen og gir en koseligere atmosfære.
Psst, hvis borddekkingen er avslappet, blir også stemningen det!