/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mist

Table Tops Stories Mist er jordnær, rustikk og slitesterk. Det glaserte steintøyet kommer i flere forskjellige deler som kan brukes fra frokost til middag. Steintøyet er tilgjengelig i fargene svart, lysegrå og hvitt.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • M

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter
Dekk bordet enhetlig med samme farge eller skap kontraster ved å kombinere deler med forskjellige farger, på den måten kan porselenet oppleves helt ulikt fra gang til gang. Alt handler om hvordan du kombinerer de forskjellige delene, men selvfølgelig også hvordan du velger å dekke resten av bordet og hvilken mat du serverer.

Table Top Stories Mist er en stilren serie som samtidig føles levende. Med det lett bølgende steintøyet, skaper du lett en hjemmekoselig følelse.

Passer til hverdag og fest

Det glaserte steintøyet gjør seg like bra på festbordet som på det hverdagslige kjøkkenbordet. Serien tåler å vaskes i oppvaskmaskin og kan også brukes for å varme opp mat i mikrobølgeovnen. At steintøy tåler en ovnstemperatur på opp mot 250 grader gjør at du kan tilberede mat og desserter direkte i skålene, eller i den ildfaste formen som også kan fungere som et serveringsfat. Mulighetene er med andre ord mange.

Svart, grå og hvit glasur

De tre ulike glasurene er alle vakre på sin måte.
Svart
Den svarte, litt sparklede, glasuren føles levende og eksklusiv. Svart fremhever maten på en fin måte og skaper en effektfull borddekking.
Grå
Den varme grå fargen er mild og elegant. Med det grå steintøyet kan du gi borddekkingen din en myk følelse.
Hvit
Hvitt er en klassisk porselenfarge og er alltid et sikkert kort. Med hvitt får det dekkede bordet en lett og luftig følelse.

Forskjellige deler

Serien kommer i flere deler for å møte forskjellige behov.

Tallerken
Tallerkenen har en diameter på 27 cm og passer utmerket til å servere lunsj- eller middagsretter fra. Eller hvorfor ikke bruke tallerkenen som et serveringsfat for mindre retter?

Asjett
Asjetten har en diameter på 22 cm. Server brød, salat eller kake på asjetten som kan tas frem til frokost, lunsj og middag.

Dyp tallerken
Den dype tallerkenen har en diameter på 19 cm. Tallerkenen passer like godt å bruke til suppe som til pastaretter eller salater.

Frokostskål
Skålens diameter er 15 cm og passer derfor utmerket til grøten, yoghurten eller forrettsuppen.

Kopp
Koppen rommer 37cl og har en grepvennlig hank, og er behagelig å drikke av. La koppen bli din følgesvenn gjennom dagen, den passer like godt til morgenkaffen som til kveldsteen.

Serveringsfat
Det runde fatet sin diameter er 30 cm. I fatet kan du tilberede noe i ovnen for å deretter sette det rett på bordet.

Stor skål
Den store skålen har en diameter på 24 cm og passer godt til å servere salat, pasta eller potet i. Eller hvorfor ikke bruke den som en popcornskål?

Soyaskål
Den lille soyaskålen har en diameter på 11 cm og kan brukes til alt fra soya og dressinger til nøtter og snacks. De små skålene er også perfekte hvis du skal servere tapas eller annen plukkemat.

Prisgunstig

Det solide og elegante steintøyet har en veldig overkommelig pris, akkurat som alle seriene fra Table Top Stories.