/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kin

Skultuna Kin er serien som består av fem forskjellige lysholdere, der hver lysholder har et eget unikt design. Det stilrene designet er enkelt, samtidig som de små detaljene overrasker.
Kin
Kin
På lager
Varemerke

    N

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
7 produkter
7 av 7 produkter
Skultuna Kina har på kort tid blitt en klassiker. Antakelig fordi de har et design som er tidløst og unikt. At de også kommer i flere forskjellige farger gjør at det finnes en lyslykt for alle. Lys opp mørket ved å innrede med vakre lyslykter. De er like fine å plassere ut hver for seg, som å stille dem ved siden av hverandre.

Designet Skultuna Kin

Lysholderne ble designet i 2010 av designstudioet Claesson Koivisto Rune. I dag finnes lysholderne i serien Kin i flere forskjellige design. Claesson Koivisto Rune består av Mårten Claesson, Eero Koivisto og Ola Rune. Trioen møttes når de alle gikk på Konstfack i Stockholm. Designstudioet jobber med alt fra møbler til elektronikk, belysning, husholdningsgjenstander og tekstiler. Claesson Koivisto Rune interesserer seg for helheten. De har blitt tildelt et flertall priser for sitt design.

Farger

De første lyslyktene i serien ble laget i polert messing, både på innsiden og utsiden. I dag kommer lyslyktene også i flere forskjellige farger. Lyslyktene i farge er fine å matche med lyslyktene i messing, men også med hverandre. Velg mellom en rekke ulike farger. Lyslyktene i farge har en innside av messing og en lakkert utside.
Skultuna Kin finnes i fargene hvit, messing, beige, rosa, svart og grå.

3-pakning, 5-pakning eller stykkevis

Skultuna Kin selges både stykkevis og i flerpakning. Kjøpe en lyslykt eller sett sammen flere.

Perfekt gave

Lyslyktene SKultuna Kin er perfekte å gi bort i gave. Det stilrene designet pleier å tiltale de fleste. De er derfor den perfekte gaven å gi som bursdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Gi de til noen i gave eller hvorfor ikke gi dem i gave til deg selv?

Skultunas historie

Brukets historie strekker seg helt tilbake til 1607 da Karl IX grunnla Skultuna Messingbruk. Allerede da var målet å utvikle tidløse produkter som bare blir vakrere med tiden.
Skultuna Messingbruk har eksistert i over 400 år og er et av verdens eldste selskap. Bruket ligger fortsatt på samme sted som der alt startet.
Selskapet har vært Kongelig hoffleverandør i Sverige siden starten. At Skultuna er Kongelig hoffleverandør innebærer at selskapet designer produkter som settes pris på av noen, eller flere, av Kongefamiliens medlemmer.

Ta vare på lyslyktene dine på riktig måte

Det er viktig at du tar vare på lyslyktene dine på riktig måte. Gjør du det kommer de fortsatt til å være like vakre, eller til og med vakrere, med årene.
Det er viktig å huske på at lyslyktene skal vaskes for hånd. Avhengig av om du vil at messingen skal glinse eller om den skal mørkne med tiden, skal lyslykten behandles på ulike måter. Vil du at den skal fortsette å skinne, bør produktet pusses ofte. Pussemiddelet skal være uten slipemiddel for at messingen ikke skal ødelegges. Applikere pussemiddelet på en tørr klut. Tenk på at du prøver å unngå pussemiddel som har vann i seg. Dette på grunn av at vannet har en tendens til å etterlate flekker på messing.